Ή τυφλοί είναι ή παίζουν με τη νοημοσύνη μας…

από AllAboutARIS

Ο παρατηρητής διαιτησίας Θόδωρος Γκαϊτατζής έκανε χρήση του βίντεο και δικαιώνει τον Παππά για την απόφαση που πήρε στην ανατροπή του Τάτου!

Όχι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο αλλά στην Ελλάδα εξακολουθούν κάποιοι να μας περνούν για… άμπαλους και χαζούς. Νομίζουν με το… νου τους ότι δεν ξέρουμε τι συμβαίνει και ότι μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Ένας από αυτούς είναι και ο παρατηρητής διαιτησίας ο Θόδωρφης Γκαϊταζής ο οποίος ή είναι τυφλός ή θέλει να παίξει με τη νοημοσύνη μας.

Ο συγκεκριμένος κύριος λοιπόν,  έκανε χρήση βίντεο και χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη φάση δύσκολη, ενώ δεν θεώρησε ότι το κράτημα του Σάμαρη στον παίκτη του ΑΡΗ έφερε τη μετέπειτα πτώση του, σύμφωνα με το «diaititis.gr»!

Με λίγα λόγια θεώρησε μέσω του βίντεο ότι ο Τάτος έπεσε μόνο τους και ότι σωστά δεν δόθηκε πέναλτι και αποβολή. Μάλιστα χαρακτήρισε την διαιτησία του Παππά πολύ καλή!

Λογικά ο κ. Παππάς αλλά και ο πρώτος βοηθός να δεν έχουν πάρει ήδη τα εύσημα  θα τα πάρουν σύντομα από πρόεδρο ομάδας που βρίσκεται πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα,, πρόεδρο μεγάλου φορέα του Ελληνικού ποδοσφαίρου που τυγχάνει να είναι και οπαδός της συγκεκριμένης ομάδας και πρόεδρο της διαιτησίας…

Προτεινόμενα Άρθρα