Απειλή προσφυγής από Ουντότζι, Ίμπε!

από AllAboutARIS

Εξώδικο των δύο παικτών έφτασε το πρωί της Δευτέρας στην Αλκμήνης

Δεν έφταναν όλα όσα αντιμετωπίζει ο ΑΡΗΣ τον τελευταίο καιρό, αφού έχει πλέον ακόμα ένα ανοικτό μέτωπο, που αφορά τους Σαλόζε Ουντότζι και Τζον Ίμπε.

Στην Αλκμήνης έφτασε εξώδικο των δύο παικτών από τον δικηγόρο τους, με το οποίο ζητούν να πληρωθούν τις δύο τελευταίες δόσεις των συμβολαίων τους. .Δηλαδή 20.000 ευρώ ο Ουντότζι και 27.000 ευρώ ο Ίμπε. Οι δόσεις αυτές έπρεπε να καταβληθούν στις 31/10 και 30/11, με τον ΑΡΗ εφόσον πληρώσει αυτή του Οκτωβρίου, να είναι καλυμμένος για ένα διάστημα.

Υπάρχει φυσικά όμως και η πλευρά της ΠΑΕ, η οποία υποστηρίζει πως ο πρώτος σκόρερ των “κίτρινω” πληρώθηκε κανονικά την δόση του Οκτωβρίου, και έτσι προς το παρόν δεν έχει δικαίωμα προσφυγής.

Με εξαίρεση πάντως τον Ίμπε, που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται, οι “κίτρινοι” “καίγονται” περισσότερο για τον Ουντότζι, αφού ακόμα και αν τον πληρώσουν, το θέμα είναι πως θα πείσουν τον καλύτερο παίκτη της ομάδας να παραμείνει σε αυτή, υπό αυτές τις συνθήκες.

Απ΄πο την πλευρά του μάνατζερ του πάντως, αυτό που βγαίνει είναι πως ο παίκτης προτίθεται να καταθέσει προσφυγή, αφού είναι πολύ δυσαρεστημένος από τη γενικότερη κατάσταση. Με τις πληροφορίες μάλιστα, να αναφέρουν πως έχει βρει ήδη ομάδα στο εξωτερικό.

Προτεινόμενα Άρθρα