"Μου ζήτησε 500.000 ευρώ ο Ηλιάδης"

από AllAboutARIS

Ο δραμινός επιχειρηματίας κατήγγειλε στην τηλεοπτική ΔΙΚΗ ότι ο Ηλιάδης του ζήτησε ποσό 500.000 ευρώ σε λογαριασμό του στο εξωτερκό για να του παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο και να μείνει Πρόεδρος για πέντε χρόνια.

Φοβερές κατηγορίες εναντίον του Δημήτρη Ηλιάδη εξαπέλυσε ο Γιάννης Κωνσταντινίδης εναντίον του Δημήτρη Ηλιάδη στην τηλεοπτική δίκη του ΣΚΑΙ.Ο δραμινός επιχειρηματίας ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης του ζήτησε 500.000 ευρώ σε τραπεζικό του λογαριασμό του στο εξωτερικό για να του δώσει τις μετοχές και έθεσε ως προυπόθεση να παραμείνει Πρόεδρος για τα επόμενα πέντε χρόνια, προκαλώντας σάλο στους παρευρισκόμενους παρά το προχωρημένο της ώρας και βάζοντας ουσιαστικά την “ταφόπλακα” στον Πρόεδρο του ΑΡΗ.

Ο δραμινός επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί αυτή τη στιγμή στα του ΑΡΗ και έθεση την εξής προυπόθεση: “Η να υπαχθεί η ομάδα στο άρθρο 99 ή να πέσει στην Γ΄Εθνικη για να απαλλαγεί από τα χρέη της, όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Κωνσταντινίδης αποκάλυψε ακόμη ότι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες που το όνομά του βγήκε στην δημοσιότητα, δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα από πρώην παράγοντες της ομάδας: ” Αυτές τις δυο εβδομάδες αντιμετώπισα πρωτόγνωρες καταστάσεις, δέχθηκα απειλητικά τηλέφωνα από πρώην παραγόντες του ΑΡΗ που ήθελαν να με αποθαρρύνουν να μπω στον ΑΡΗ”.

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης κατηγόρησε ακόμη τον Ηλιάδη ως βασικό υπεύθυνο για την απόρριψη της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 αφού βάσει του σκεπτικού ο βασικός λόγος ήταν ότι ο Πρόεδρος του ΑΡΗ δεν έβαλε τα χρήματα που απαιτούνταν για να πεισθεί το δικαστήριο. 

Σε ερώτηση για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης είπε ότι είναι συνεκδότης στην εφημερίδα η Ελλάδα αύριο και μέσα στον Γενάρη θα λειτουργήσει τον τηλεοτπικό σταθμό 902 πέρα από το εργοστάσιο με υβριδικά αυτοκίνητα που ετοιμάζει στην Δράμα. Παράλληλα αποκάλυε ότι η επιχειρηματική του δραστηριότητα στο εξωτερικό αφορά τους πολύτιμους λίθους και πιο συγκεκριμενα την εισαγωγή ακατέργαστων διαμαντιων στην Ευρώπη.   Πρέπει πάντως να σημειωθεί οτι δεν ήταν και σωστά ενημερωμένος, αφου δεν γνώριζε οτι οι μετοχές ανήκουν σε ΚΜΑ και ΑΣ, είπε οτι ο κ. Στεφανίδης ειναι εκπρόσωπος του ΑΣ, ενώ για την ΓΣ της ΚΜΑ είπε οτι πρόκειται για κοινή συνεδρία με την ΠΑΕ. Επί της ουσίας; Δεν θα ασχοληθεί τωρα με τον ΑΡΗ, επομένως άνθρακες κι αυτός ο θυσαυρός! Στην εκπομπή παρενέβη και ο κ. Αθανασιάδης που προσπάθησε να κάνει το προξενιό, αλλα μάλλον από τζ λεγόμενά του κατάλαβε ο κόσμος του ΑΡΗ γιατί η ομάδα έχει φτάσει σε αυτό το σημείο. Η έκφραση περί Ζαχουδάνη… Επενδυτή το αποδεικνύει ξεκάθαρα.

Προτεινόμενα Άρθρα