Διαχωρίζουν την θέση τους οι "3"

από AllAboutARIS

Επιστολή με την οποία διαχωρίζουν την θέση τους από τον κ. Ηλιάδη απέστειλαν οι τρεις σύμβουλοι που παραιτήθηκαν… χωριστά από τον Πρόεδρο.

Επιστολή με την οποία διαχωρίζουν την θέση τους από τον κ. Ηλιάδη απέστειλαν οι τρεις σύμβουλοι που παραιτήθηκαν… χωριστά από τον Πρόεδρο. Αναλυτικά:
“Γνωρίζετε όσο κανένας άλλος τις προσπάθειες που καταβάλλαμε οι κάτωθι υπογεγραμμένοι από την ημέρα που αναλάβαμε την Διοίκηση του ΑΡΗ υπό την προεδρεία του Δημήτρη Ηλιάδη, με απόλυτο σκοπό την οικονομική εξυγίανση και την αγωνιστική αναγέννηση του ιστορικού Συλλόγου μας.

Οι προσπάθειες που έγιναν για την ένταξη στο Άρθρο 99 δεν είχαν πρωτοδίκως το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η αγωνιστική πορεία της ομάδας μας δεν έχει την θέση που της αρμόζει παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και των νέων προπονητών μας.

Η αγωνία του κόσμου είναι τεράστια και έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στην έλευση επενδυτή, τον οποίο εδώ και πολλούς μήνες περιμέναμε και περιμένουμε όλοι μας.

Δηλώνουμε προς τον κόσμο του ΑΡΗ ότι εκπλαγήκαμε όλοι μας από την «βόμβα» που ακούσαμε στην εκπομπή «Η Δίκη της Δευτέρας» από τον κ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη ως επενδυτή, για συναντήσεις, συνομιλίες και συμφωνίες που έγιναν πότε μαζί με την συμμετοχή του Αθανάσιου Αθανασιάδη και του Δημήτρη Ηλιάδη και άλλων προσώπων και πότε ξεχωριστά με τον καθένα. Μάλιστα, είπε ευθαρσώς ο κ. Κωνσταντινίδης ότι ο κ. Ηλιάδης του ζήτησε το ποσό των 500.000€ για την έλευση του στον ΑΡΗ, κάτι για το οποίο γνώριζε και τρίτος άνθρωπος και όχι όπως δήλωσε ο κ. Αθανάσιος Αθανασιάδης.

Δηλώνουμε ότι εμείς ποτέ δεν συμμετείχαμε σε καμία συνάντηση με τον κ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη με αντικείμενο συζήτησης το ενδιαφέρον του για τον ΑΡΗ, ούτε γνωρίζαμε για αυτό που κατήγγειλε ο κ. Κωνσταντινίδης και το θεωρούμε δε μεγάλη ντροπή εάν είναι αλήθεια και διαχωρίζουμε την θέση μας αυτή την στιγμή, υποβάλλοντας την παραίτησή μας από το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Ήρθαμε να βοηθήσουμε τον ΑΡΗ μας και άξιζε κάθε λεπτό που ανιδιοτελώς προσφέραμε μέχρι σήμερα με όλες μας τις δυνάμεις για όλο αυτό το διάστημα και πιστεύουμε ότι για αυτόν τον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας αξίζει κάθε έντιμη και καθαρή προσπάθεια από κάθε Αρειανό.

Κύριε Πρόεδρε, ευχαριστούμε εσάς, τους συνεργάτες σας και το προσωπικό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια για την ομάδα μας, παραμένοντας στην διάθεση σας.

Με εκτίμηση,
Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος Ζαχαρέλης Σταύρος Παπαδόπουλος Γεώργιος”

Προτεινόμενα Άρθρα