Κρίσιμη Γ.Σ για το μέλλον του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Την διάδοχη κατάσταση στην Αλκμήνης μετά την παραίτηση Ηλιάδη θα αναζητήσει σήμερα η Γ.Σ της ΚΜΑ.

Υπό το βάρος των εξελίξεων στην ΠΑΕ με τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον η σημερινή Γ. Σ της ΚΜΑ στην οποία το βασικό θέμα θα είναι το διοικητικό μέλλον της ΠΑΕ και η επόμενη μέρα. Ήδη ο Λάμπρος Σκόρδας μέσω του συνδυασμού «100 χρόνια ΑΡΗΣ» με τον οποίο είχε κατέλθει στις προηγούμενες εκλογές δήλωσε έτοιμος να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα: «Αναμένοντας τις εξελίξεις, διαβεβαιώνουμε άπαντες ότι οι θέσεις μας είναι στις πολεμίστρες, για να σωθεί το κάστρο του Αρη» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συνδυασμού του.

Την ίδια στιγμή η προσπάθεια που ξεκίνησε ο Γιάννης Ψηφίδης για οικονομική ενίσχυση από επιφανείς αρειανούς παράγοντες και τη δημιουργία μια επιτροπής σωτηρίας δεν φαίνεται ακόμη να σχηματοποιείται και λογικά δύσκολα θα υπάρξει συγκεκριμένη διοικητική πρόταση. 

Τις αποφάσεις θα τις λάβει το σώμα των μελών αφού αναλυθεί από την ΚΜΑ η κατάσταση και τονιστεί η ανάγκη να βρεθεί ένα διοικητικό σχήμα που θα μπορέσει να δώσει λύση και στο οικονομικό.

Παράλληλα τα μέλη θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα παραληφθεί και δημοσιοποιηθεί το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ που εδώ και μέρες είναι έτοιμο και φυσικά έχει πληρωθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα