Προτεραιότητα οι πληρωμές

από AllAboutARIS

Η ΚΜΑ θέτει ως πρώτη προτεραιότητα να γίνουν άμεσα πληρωμές στην ομάδα που είναι πίσω 2-3 μήνες.

Η ΚΜΑ έχει αναλάβει από χθες το πρωί το μεταβατικό στάδιο μέχρι να βρεθεί η επόμενη διοίκηση στην ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας τις τρέχουσες υποχρεώσεις της εταιρίας. Ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στα οικονομικά στοιχεία, τα μέλη της ΚΜΑ διαπίστωσαν ότι η πρώτη προτεραιότητα είναι οι πληρωμές σε ποδοσφαιρικό τμήμα και προσωπικό.

Η διοίκηση Ηλιάδη ενώ τους πρώτους μήνες προχωρούσε κανονικά σε πληρωμές από τον Σεπτέμβριο άρχισε τις καθυστερήσεις με συνέπεια σήμερα στο προσωπικό να οφείλονται 3,5 μήνες και στους παίκτες δόσεις των τριών τελευταίων μηνών ανάλογα με τα συμβόλαιά τους (εξαιρούνται Τάτος, Αγκάνθο, Διούδης και Πουλίδο που έχουν εκχώρηση από τα τηλεοπτικά) καθώς και μισθοί και ενοίκια. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και το τεχνικό τιμ που επίσης έχει να λαμβάνει χρήματα.

Η προσπάθεια που θα γίνει είναι οι εισπράξεις από τον αγώνα με τον Αστέρα να πάνε όλες για το σκοπό αυτό και να δοθεί φυσικά και το δώρο των Χριστουγέννων.

Σήμερα εξάλλου τα μέλη της ΚΜΑ δεν αποκλείεται να μεταβούν και στο Ρύσιο για να μιλήσουν στους παίκτες που παρακολουθούν τις εξελίξεις δίχως να έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση.

Προτεινόμενα Άρθρα