Δύσκολα θα παραμείνει στον ΑΡΗ ο Σλοβένος μεσοαμυντικός.

Τάσεις φυγής και από Έλσνερ

Δύσκολα θα παραμείνει στον ΑΡΗ ο Σλοβένος μεσοαμυντικός.

Τον δρόμο του Ουντότζι και του Ιμπέχ ακολουθεί ο Σλοβένος μεσοαμυντικός.

Μετά τον Ουντότζι και τον Ίμπε και ο τρίτος από τους πέντε ξένους του ΑΡΗ Ρόκ Έλσνερ αναμένεται να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχωρήσει.

Ο Σλοβένος μεσοαμυντικός έχει λαμβάνειν δυο δόσεις από τον ΑΡΗ (Οκτωβρίου και Νοεμβρίου). Είχε μια συζήτηση πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, παίρνοντας την υπόσχεση του τότε πρόεδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη, ότι θα τακτοποιηθεί το θέμα μέχρι τις γιορτές αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη λόγω και των πολλών αλλαγών τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλσνερ θα ενεργοποιήσει έναν όρο στο συμβόλαιό του, σύμφωνα με τον οποίο εφόσον μείνει απλήρωτος για συγκεκριμένο διάστημα θα μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Χωρίς Τσάβες κόντρα στον ΑΡΗ
Προηγούμενο άρθρο Χωρίς Τσάβες κόντρα στον ΑΡΗ
Επόμενο άρθρο Προπόνηση στο «Δασυγένειο»
Προπόνηση στο «Δασυγένειο»

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News