Ο Κόκε των 10 εκ. ευρώ!!!

από AllAboutARIS

Το σύνθημα «Κόκε, Κόκε» δόνησε πολλές φορές την ατμόσφαιρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ωστόσο μετά την ανάγνωση του πορίσματος πολλές γνώμες θα αλλάξουν.

Ο,τι ο Σέρχιο Κόκε ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΑΡΗ το γνωρίζαμε. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι συνολικά τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με την ΠΑΕ, επισήμως βάσει του πορίσματος της NEXIA, θα άγγιζαν όχι το ένα ούτε τα δύο ή τα τρία αλλά τα 10 εκ. ευρώ.

Για την ακρίβεια ο Ισπανός φορ είχε υπογράψει με την ΠΑΕ συμβόλαια ύψους 10.002.991,12. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, που πολύ εύκολα μπορεί να γίνουν, ο Κόκε ΔΕΝ εισέπραξε αυτό το ποσό. Στα 10 εκ. ευρώ συμπεριλαμβάνονται οι ρήτρες ύψους 5-6 εκ. ευρώ τις οποίες δεν πήρε φυσικά. Το ποσό που εισέπραξε ο Κόκε είναι 2.8 εκ. και με την εφορία του κόστισε συνολικά στον ΑΡΗ 4,5 εκ. ευρώ.

Σε εκκρεμότητα παραμένει βέβαια και η οφειλή των 650.000 ευρώ του ποδοσφαιριστή προς την ομάδα, όταν έλυσε το συμβόλαιό του για να πάει στις ΗΠΑ. Όπως επίσης περιγράφεται στο πόρισμα καμία από αυτές τις επιταγές δεν έχει πληρωθεί από τον Κόκε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα