Στο αποψινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) αναφέρθηκε ο Ζόραν Λόντσαρ

"Η αλλαγή προπονητή, πάντα βοηθάει"

Στο αποψινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30) αναφέρθηκε ο Ζόραν Λόντσαρ, που μίλησε επίσης και για την αποχώρηση του ίδιου και του Μιλίνκοβιτς από τον ΑΡΗ

«Πιστεύω πως θα τα καταφέρει απόψε η ομάδα»

Τη σιγουριά του πως ο ΑΡΗΣ θα φύγει με τη νίκη απόψε από τα Γιάννενα εξέφρασε ο Ζόραν Λόντσαρ. Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, στάθηκε στη βελτίωση που μπορεί να παρουσιάσει μια ομάδα με την αλλαγή προπονητή, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση τόσο του ίδιου όσο και του Μιλίνκοβιτς από τον ΑΡΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το σημερινό παιχνίδι και την αλλαγή προπονητή: «Οπωσδήποτε θέλω την νίκη το βράδυ και πιστεύω πως ο ΑΡΗΣ θα τα καταφέρει. Η αλλαγή προπονητών πάντα φέρνει μια βελτίωση στην ομάδα. Λίγο αν είσαι έξυπνος προπονητής θα τα καταφέρει».

Για την προσπάθεια στον πάγκο του ΑΡΗ: «Αυτή η προσπάθεια έγινε όπως έγινε. Τώρα με την αλλαγή του προπονητή μετά από απόφαση της διοίκησης ίσως να φέρει αλλαγές και να πάει καλύτερα η ομάδα. Σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, πολύ δουλειά, ξέρουμε πως ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές και πρέπει με το υλικό που έχει να παλέψει».

Για τον Μιλίνκοβιτς: «Ο Ζόραν είναι πολύ στεναχωρημένος, πίστευε πάντα στους παίκτες και σε θετικά αποτελέσματα, δεν έχασε στιγμή της αυτοπεποίθηση του. Μιλήσαμε με άλλες ομάδες, έχουμε προτάσεις, όμως αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ένα μικρό διάλειμμα».

Το "αντίο" του Αγγέλου (photostory)
Προηγούμενο άρθρο Το "αντίο" του Αγγέλου (photostory)
Επόμενο άρθρο Τέλος ο Γιάτσης…
Τέλος ο Γιάτσης…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News