«Εκτέλεση» από Σιδηρόπουλο

από AllAboutARIS

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σιδηρόπουλος διαμόρφωσε με τα εγκληματικά του σφυρίγματα το αποτέλεσμα στους Ζωσιμάδες. Απέβαλε άδικα τον Τάτο, έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ, ανύπαρκτο φάουλ για το 2-1, ενώ χάρισε καθαρές αποβολές σε Βίλα και Ντε Βινσέντι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: ΤΙΜΟΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σιδηρόπουλος διαμόρφωσε με τα εγκληματικά του σφυρίγματα το αποτέλεσμα στους Ζωσιμάδες. Απέβαλε άδικα τον Τάτο, έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ, ανύπαρκτο φάουλ για το 2-1, ενώ χάρισε καθαρές αποβολές σε Βίλα και Ντε Βινσέντι.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΑΡΗ εμ τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κύργια, Ηρακλή, τον Μαργαρίτη αριστερά και τον Καραγκούνη δεξιά στα μπακ. Στα χαφ οι Οικονομόπουλος και Παπαδόπουλος είχαν μπροστά τους τον Τάτο, αριστερά στα εξτρέμ τον Τσουμάνη, δεξιά τον Μανιά και τον Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε καλά καθώς από την μία περιόρισε τα επιθετικά ατού του ΠΑΣ και από την άλλη έφτασε κοντά στο γκολ στο 9 όταν μετά από μία φάση διαρκείας (και υποψία πέναλτι σε χέρι του Κοροβέση), ο Μανιάς σούταρε, αλλά ο Βελλίδης μπλόκαρε.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη, με τον ΠΑΣ να έχει την κατοχή, αλλά τον ΑΡΗ να είναι καλύτερος, όπως μαρτυρούν και οι 6 τελικές, έναντι μόλις 2 και χωρίς μάλιστα καμία επαφή με την εστία του ΠΑΣ.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΑΠΟΒΟΛΗ

Ο ΑΡΗΣ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 43 όταν κέρδισε δίκαια έμμεσο, το εκτέλεσε ο Τάτος για τον Αγκάνθο που σούταρε πάνω στο τείχος, ενώ ο Τάτος που πήρε το… ριμπάουντ σούταρε λίγο άουτ.  Στο επόμενο λεπτό ο Βίλα χτύπησε εκτός φάσης τον Παπαδόπουλο, ακολούθησε γενική σύρραξη, ο Ντάσιος χτύπησε στον πρόσωπο τον Τάτο και ο Σιδηρόπουλος απέβαλε και τους δυο!!! Ο Βίλα που έπρεπε να αποβληθεί καθώς από αυτόν ξεκίνησε η σύρραξη δεν πήρε ούτε κίτρινη, ενώ ο ΑΡΗΣ έχασε άδικα τον καλύτερό του παίκτη.

ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΑΠΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ 1-0

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σιδηρόπουλος συνέχισε την δράση του και στο 50 έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ σε εκτέλεση φάουλ που η μπάλα χτύπησε στο τείχος και τον Παπαδόπουλο με γυρισμένη πλάτη και το χέρι κολλημένο. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το πέναλτι και ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ για το 1-0.

ΣΤΑ… ΙΣΙΑ (1-1) ΜΕ ΜΑΝΙΑ

Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Μανιάς βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, μετά από ωραία κάθετη του Παπαδόπουλου, ξεπέρασε και τον Μιχαήλ και εκτέλεσε τον Βελλίδη για το 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 59 ο Αγκάνθο σούταρε άουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Διούδης μπλόκαρε την κεφαλιά του Βίλα.

ΧΤΥΠΗΜΑ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ…ΕΙΔΕ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σιδηρόπουλος συνέχισε το… ρεσιτάλ, όταν στο 62 ο Ντε Βινσέντι που είχε ήδη κάρτα χτύπησες στο πρόσωπο τον Οικονομόπουλο, αλλά ο ρέφερι δεν έδωσε ούτε καν φάουλ και βέβαια χάρισε την αποβολή στον παίκτη του ΠΑΣ.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ

Στο 73 ο ΠΑΣ πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ από ένα ανύπαρκτο φάουλ που ανακάλυψαν ο Σιδηρόπουλος με τον βοηθό του έξω από την περιοχή. Ο Ντε Βινσέντι το εκτέλεσε, η άμυνα του ΑΡΗ ολιγώρησε και ο Λίλα από κοντά σημείωσε το 2-1 με κεφαλιά.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΜΕΣΑ

Ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα με Καραγιάννη και Σταυρόπουλο στις θέσεις των Παπαδόπουλου, Καραγκούνη και με αρκετό ρίσκο αναγκαστικά ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 90 μπήκε και ο Αγγελούδης αντί του Τσουμάνη με τον Σιδηρόπουλο να δείχνει 2(!!!) λεπτά καθυστερήσεων. Ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και έτσι ηττήθηκε στα Γιάννενα και έκλεισε τον πρώτο γύρο με μόλις 11 βαθμούς στην τελευταία θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς(90 Κρητικός), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Κοροβέσης (77 Μπέριος), Στρούνα (46 Μιχαήλ), Ντε Βινσέντι

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης (85 Σταυρόπουλος), Οικονομόπουλος, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης(90 Αγγελούδης), Παπαδόπουλος (80 Καραγιάννης), Μαργαρίτης, Μανιάς, Ηρακλής.

Προτεινόμενα Άρθρα