«Το αξίζαμε…»

από AllAboutARIS

"Το καλύτερο μας παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο"

Για την μεγάλη πρόκριση του ΑΡΗ στον τελικό του Κυπέλλου, την δική του εμφάνιση αλλά και την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου μίλησε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης ο γκαρντ των κίτρινων, Γιάννης Αθηναίου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του: 

«Τί να πρωτοπούμε για αυτό το παιχνίδι. Δώσαμε μεγάλη χαρά στους εαυτούς, στον κόσμο, στη διοίκηση και στο τεχνικό τιμ. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική και κάναμε ίσως το καλύτερό μας παιχνίδι. Για μένα έχει σημασία να παίζω, καλά αλλά να κερδίζει η ομάδα, Μεγάλο κατόρθωμα η πρόκριση στον τελικό. Συγχαρητήρια σε όλους. Το αξίζαμε» τόνισε αρχικά ο 25χρονος γκαρντ, που έχει βρει το ιδανικό περιβάλλον στον Άρη.

Τί λέει όμως για τη φυγή του Βαγγέλη Αγγέλου. «Ο κόουτς είναι από τους πιο σημαντικούς προπονητές που είχα στην καριέρα μου και τον ευχαριστώ πολύ για το ό,τι με έφερε στον Άρη και με πίστεψε. Σε αυτές τις προτάσεις, κακά τα ψέματα δε λες όχι. Του αφιερώνουμε την πρόκριση, του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτό που θα κάνει και σίγουρα θα είναι μεγάλη απώλεια για όλους. Αυτά όμως γίνονται στο επαγγελματικό μπάσκετ και εμείς καλούμαστε να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε. Θα παραμείνουμε ενωμένοι για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον Άρη. Η παρουσία στον τελικό θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους και το περιμένουμε όλα τα παιδιά με ιδιαίτερη αναμονή. Η χρονιά όμως δε σταματάει, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ίκαρο και θέλουμε να κάνουμε νίκες, για ανέβουμε στη βαθμολογία»…

Τί έκανε καλά ο Άρης όμως και πήρε δίκαια μία πανηγυρική πρόκριση>; «Νομίζω ότι κάναμε το τέλειο ημίχρονο και μακράν το καλύτερο της φετινής χρονιάς. Βάλαμε δύσκολα καλάθια, παίξαμε άμυνα όπως το είχαμε σχεδιάσει και θα ήταν πολύ άδικο να χάναμε, όταν και ο Πανιώνιος πλησίασε. Είχαμε δώσει όρκο τιμής και είπαμε ότι θα πάρουμε την νίκη. Αυτό που ζεις μέσα στο Αλεξάνδρειο δύσκολα το συναντάς σε άλλο γήπεδο και για το λόγο αυτό πανηγυρίσαμε σαν μικρά παιδιά την πρόκριση. Το αφιερώνουμε και στον Νίκο Γκίκα, γιατί όλα τα παιδιά είμαστε μια οικογένεια και ενωμένοι».

Όσο για τις καλές του εμφανίσεις κόντρα στην πρώην του ομάδα«Δεν νομίζω ότι μπορώ να πω κάτι για αυτό. Απλά έτυχε. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος στον Άρη και νομίζω ότι διανύω την καλύτερη περίοδο την καριέρα μου σαν παίκτης. Ο Άρης είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με πίστεψε και να είναι σίγουροι οι φίλαθλοί του ότι θα ματώσουμε στον τελικό. Είναι πολύ δύσκολο βέβαια το έργο μας, αλλά είναι ένα παιχνίδι και όλα είναι πιθανά» τόνισε ο 25χρονος παίκτης του Άρη.

Για την νέα χρονιά τόνισε«Να έχουμε υγεία και να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Αυτί το παιχνίδι μας έδωσε δύναμη για το τι μπορούμε να κάνουμε και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι σαν ομάδα. Εγώ είμαι μέρος του Άρη και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για το σύλλογο. Σε μία δύσκολη εποχή για το σύλλογο, κάναμε το καλύτερο δώρο στους φιλάθλους του, που είναι πραγματικά η δύναμή του. Καλά Χριστούγεννα σε όλους»

Προτεινόμενα Άρθρα