Τι θέλει ο Παπαδόπουλος

από AllAboutARIS

Τουλάχιστον πέντε παίκτες ζήτησε ο έλληνας τεχνικός. Παπαστεριανός και Βλαχοδήμος οι προτεραιότητες.

Η σωτηρία του ΑΡΗ περνάει μέσα και από την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου  αφού το υπάρχον ρόστερ, ειδικά μετά τις αποχωρήσεις των Ουντότζι, Ελσνερ έχει αποδυναμωθεί αρκετά και εμφανίζει χτυπητές αδυναμίες. Ο Σούλης Παπαδόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ζητήσει πέντε τουλάχιστον παίκτες.

Έμπειρο αμυντικό χαφ και 8άρι
Όπως όλα δείχνουν η απόφασή του είναι ότι η προσθήκη του παίκτη άνω των 24 ετών θα αφορά τη μεσαία γραμμή. Ο προπονητής του ΑΡΗ θέλει ένα αμυντικό χαφ πρώτης γραμμής και τα θέλω του έχουν ονοματεπώνυμο. Μανόλης Παπαστεριανός. Οι δυο τους συνεργάστηκαν πέρσι, γνωρίζονται καλά και στα υπέρ του 26χρονου χαφ είναι ότι γνωρίζει και την ομάδα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Ο Παπαστεριανός είναι πρώτος στη λίστα και αν βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό θα είναι η πρώτη προσθήκη. Στη λίστα βρίσκονται ονόματα και για ένα 8άρι με περισσότερο δημιουργικές ικανότητες.

Δεξί μπακ
Από τα δυο άκρα της άμυνας, ο Σούλης Παπαδόπουλος προτιμάει την ενίσχυση στο δεξί από τη στιγμή που ο Νίκος Ψυχογιός είναι τραυματίας και ο Καραγκούνης δεν έχει εμπειρίες. Ο προπονητής του Αρη θέλει ένα παίκτη που να είναι πιο δυνατός στο προσωπικό μαρκάρισμα και άρα να βοηθάει και στα στημένα εκτός φυσικά από την δυνατότητά του να παίζει όλη την πλευρά. Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες της «SportDay» ο παίκτης αυτός έχει βρεθεί και έχει βολιδοσκοπηθεί.

Στόπερ
Μετά την αποχώρηση του Ροκ Ελσνερ οι κίτρινοι έχουν μείνει με μοναδικό έμπειρο κεντρικό αμυντικό τον Ρούμπεν Πουλίδο και τον Κύργια που κάνει καλά παιχνίδια εσχάτως και δείχνει ότι μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς. Από πίσω όμως υπάρχει μόνο ο Γιαννίτσης που προέρχεται από σοβαρή επέμβαση στο γόνατο, δεν έχει καθόλου συμμετοχή φέτος και λογίζεται ως εναλλακτική επιλογή και ο Καρασαλίδης που επίσης δεν έχει παίξει καθόλου. Αναγκαία λοιπόν η προσθήκη με ένα πιο έμπειρο κεντρικό αμυντικό. 

Περιφερειακός επιθετικός
Και για αυτή τη θέση υπάρχει συγκεκριμένος παίκτης και δεν είναι άλλος από τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Ο νεαρός ακραίος χαφ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην Αουγκσμπουργκ  και το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στο δυναμικό του Ολυμπιακού που θα αποφασίσει που θα δοθεί εκ νέου δανεικός. Τα ζητήματα είναι δυο για τον Βλαχοδήμο. Αφενός ότι τον θέλουν κι άλλες ομάδες και αφετέρου το οικονομικό αφού στη Γερμανία αμείβεται με 20.000 ευρώ το μήνα.

Προτεινόμενα Άρθρα