Το επίτευγμα του Παπαδόπουλου

από AllAboutARIS

Μία ξεχωριστή επίδοση έχει στο ενεργητικό του ο Σούλης Παπαδόπουλος, αφού έγινε ο πρώτος με δύο θητείες στον ΑΡΗ μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος!

Τον περασμένο Μάρτιο ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν αυτός που κλήθηκε να βγάλει το… φίδι από την τρύπα και κατάφερε τελικά να σώσει -έστω και στο νήμα- τους «κιτρινόμαυρους». Παρ` όλα αυτά η συνεργασία τους με τους Θεσσαλονικείς δεν διήρκεσε ούτε τρεις μήνες, αφού στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου αποφασίστηκε η μη ανανέωση του συμβολαίου του, όμως εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται ξανά στο τιμόνι του ΑΡΗ.

Μπορεί οι αλλαγές προπονητών στους «κιτρινόμαυρους» να γίνονται με… αριθμητική πρόοδο τα τελευταία χρόνια, η περίπτωση του Σούλη Παπαδόπουλου όμως είναι η μοναδική, καθώς ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν υπήρξε τεχνικός με δύο θητείες στο ίδιο ημερολογιακό έτος!

Οι Αλκέτας Παναγούλιας, Μάκης Κατσαβάκης, Κίκε Ερνάντεθ, Γιώργος Φοιρός είναι μερικοί μόνο από αυτούς που κάθισαν τουλάχιστον δύο φορές στον πάγκο του ΑΡΗ, κανείς όμως δεν είχε το… επίτευγμα του Παπαδόπουλου. Ούτε καν μάλιστα ο Γιάννης Μιχαλήτσος, που ως υπηρεσιακός βρέθηκε αρκετές φορές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα