Ο γνωστός-άγνωστος… Μπουγαΐδης

από AllAboutARIS

Πριν καλά-καλά γίνει γνωστός στις τάξεις των οπαδών του ΑΡΗ ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης μετακόμιζε στην ΑΕΚ και τώρα βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή του σε γνώριμα λημέρια.

Η περίπτωση του Μαυρουδή Μπουγαΐδη παρουσιάζει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον, ειδικότερα αν πραγματοποιηθεί η επιστροφή του στον ΑΡΗ. Ο νεαρός αμυντικός μετά από 2,5 χρόνο στην ΑΕΚ και τη Γρανάδα Β’, είναι πολύ πιθανό να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας με την οποία έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Γεννημένος την 1η Ιουνίου 1993 έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, για να μεταγραφεί πολύ σύντομα στα τμήματα υποδομής του Αγροτικού Αστέρα. Οι άνθρωποι του ΑΡΗ δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και τον πάρουν από την ομάδα του Ευόσμου.

Μόλις στα 15 του χρόνια υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΡΗ, έπειτα από σχετική εισήγηση των Δαλκίδη και Πασιαλή. Με την Κ20 των «κίτρινων» κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ είχε την τύχη να κάνει κάποιες προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Έκτορ Κούπερ.

Το καλοκαίρι του 2012 ο ποδοσφαιριστής «κολακευμένος» από το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, προτίμησε να αφήσει τον ΑΡΗ, παρά το ενδιαφέρον που είχε δείξει ο τότε προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιώλης και να… αρχίσει την επαγγελματική του καριέρα από την αθηναϊκή ομάδα.

Η μετακίνηση αυτή αποτέλεσε και τότε αιτία διχασμού των οπαδών του ΑΡΗ, με κάποιους να κατηγορούν την
τότε διοίκηση Αθανασιάδη για την απώλειά του και την άλλη πλευρά να μιλά για έναν παίκτη που αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού και που έδειξε ότι δεν ήθελε να παραμείνει στον ΑΡΗ.

Η πορεία του στην ΑΕΚ μάλλον δεν ήταν αυτή που φανταζόταν εκείνο το καλοκαίρι. Στο δεύτερο χρόνο πήρε φανέλα βασικού αλλά έμελλε να γίνει ο μοιραίος παίκτης στο περίφημο ματς με τον Πανθρακικό. Ο Μπουγαΐδης πέτυχε το αυτογκόλ και οι οπαδοί της ΑΕΚ μπούκαραν στο γήπεδο με τη γνωστή εξέλιξη.

Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ στη Φούτμπολ Λιγκ 2 σήμανε την αυτόματη λύση του συμβολαίου του και ο νεαρός αμυντικός δοκίμασε την τύχη του στην ισπανική Γρανάδα του Λούκας Αλκαράθ. Πο συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί μόνο στη β’ ομάδα της Γρανάδα, στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος και είναι πολύ πιθανό πλέον να επαναπατριστεί φορώντας ξανά τη φανέλα του ΑΡΗ ως δανεικός για το επόμενο εξάμηνο.

Προτεινόμενα Άρθρα