Το πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα θα χάσει την Δευτέρα ο 24χρονος επιτελικός μέσος του ΑΡΗ.

Πρώτη… απουσία για Τάτο

Το πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα θα χάσει την Δευτέρα ο 24χρονος επιτελικός μέσος του ΑΡΗ.

Η λανθασμένη απόφαση του Σιδηρόπουλου στα Γιάννινα αναγκάζει τον 24χρονο επιτελικό μέσο του ΑΡΗ να παρακολουθήσει το κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα από τα επίσημα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η φετινή χρονιά δεν κυλάει όπως πραγματικά θα την ήθελε ο Ανδράς Τάτος σε προσωπικό επίπεδο. Ξεκίνησε με μετριότατες εμφανίσεις και την ώρα που άρχισε να ανεβαίνει βρίσκοντας τον καλό του αγωνιστικό εαυτό, ο Σιδηρόπουλος τον απέβαλε λανθασμένα σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς.

Έτσι λοιπόν ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ είναι αναγκασμένος να χάσει το πρώτο του φετινό παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα είναι ο μοναδικός μαζί με τον Σταυρόπουλο που έχουν το απόλυτο συμμετοχών.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Τάτος είναι και στο όριο καρτών έχοντας αντικρίσει τρεις κίτρινες   στα 17 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Μεγάλη νίκη για τους Ράπτορς
Προηγούμενο άρθρο Μεγάλη νίκη για τους Ράπτορς
Επόμενο άρθρο Ελπίζει για Πουλίδο…
Ελπίζει για Πουλίδο…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News