Δεν προλαβαίνουν Μπουγαίδης, Βλάχος

από AllAboutARIS

Οριστική είναι η συμφωνία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τους Μαυρουδή Μπουγαίδη και Βαλεντίνο Βλάχο. Οι δυο παίκτες έχουν μπει στην διαδικασία αποχώρησης από Γρανάδα και Μπριζ και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να βρεθούν στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους

Οριστική είναι η συμφωνία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τους Μαυρουδή Μπουγαίδη και Βαλεντίνο Βλάχο. Οι δυο παίκτες έχουν μπει στην διαδικασία αποχώρησης από Γρανάδα και Μπριζ και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να βρεθούν στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

Αυτό που πρέπει πρώτα να δρομολογηθεί είναι η διαδικασία δανεισμού από τις τωρινές τους ομάδες και στην συνέχεια μετά την ανταλλλαγή των σχετικών εγγράφων οι δυο παίκτες θα βρεθούν Θεσσαλονίκη (πιθανότατα την Δευτέρα) για να περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψουν τα συμβόλαια με τον ΑΡΗ.

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν ο καθένας ότι δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του κ. Παπαδόπουλου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά εκτός απροόπτου θα είναι παίκτες του ΑΡΗ για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής κόντρα στην Καλλονή στο ΟΑΚΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα