Σύμφωνα με πληροφορίες

Προσφυγή ο Έλσνερ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σλοβένος πρώην μέσος του ΑΡΗ θα καταθέσει προσφυγή για τη διασφάλιση των χρημάτων του.

Το νέο έτος μπαίνει με το… αριστερό όπως φαίνεται για τους "κίτρινους" αφού ο Ροκ Έλσνερ είναι έτοιμος να καταθέσει προσφυγή για τους μισθούς δύο μηνών που δεν έχει πληρωθεί απο τον ΑΡΗ.

Ένας ακόμη βραχνάς προστείθεται όπως όλα δείχνουν για τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Ροκ Έλσνερ, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως είναι έτοιμος να καταθέσει προσφυγή σε βάρος του ΑΡΗ για να διασφαλίσει τα οφειλούμενα 2 μηνών προς τον ίδιο.

Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του παίκτη αγγίζε τις 122.000 ευρώ για φέτος και αυτά που του οφείλονται είναι 25.000 ευρώ, η δόσεις δηλαδή Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

Ο παίκτης είχε λάβει τις διαβεβαιώσεις του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη για άμεση εξόφληση των οφειλομένων, κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ.

Η υπομονή του ποδοσφαιριστή εξαντλήθηκε και μέτα την ξαφνική φυγή του από την ομάδα, σειρά παίρνει η προσφυγή που προτείθεται να καταθέσει εις βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Δεν παίζουν μόνο μπάσκετ στο Ντάλας! (pics & vid)
Προηγούμενο άρθρο Δεν παίζουν μόνο μπάσκετ στο Ντάλας! (pics & vid)
Επόμενο άρθρο Να μπει με το δεξί…
Να μπει με το δεξί…

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News