Στη σέντρα ξανά το πρωτάθλημα

Η Superleague επιστρέφει…

Στη σέντρα ξανά το πρωτάθλημα

Τρεις αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα

Γιορτές τέλος και επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Superleague , που κάνουν ποδαρικό στο 2014 με την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Ίσως στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, στις 15:00. Σε ένα ματς όπου ο Σάκης Τσιώλης θα βρει απέναντι του τους Αρκάδες, για πρώτρη φορά μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο τους.

Στις 17:15 ο Εργοτέλης υποδέχεται τον 3ο της βαθμολογίας Ατρόμητο, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στις 19:30, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Καλλονή.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 

15:00, ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης, NS2 17:15, Εργοτέλης-Ατρόμητος, NS1 19:30, Ολυμπιακός-Καλλονή, NS2

«Ο ΑΡΗΣ είναι η πρώτη μου αγάπη…»
Προηγούμενο άρθρο «Ο ΑΡΗΣ είναι η πρώτη μου αγάπη…»
Επόμενο άρθρο Ξανά στα παρκέ
Ξανά στα παρκέ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News