Συγκεκριμένος ο αμυντικός στόχος

από AllAboutARIS

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ψάχνει τις τελευταίες μέρες τον τρόπο με τον οποίο δεν θα φανεί καθόλου στο παιχνίδι ο Πετρόπουλος…

Η νίκη στο δευτεριάτικο παιχνίδι για τον ΑΡΗ είναι επιτακτική ανάγκη. Η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία και κάθε απώλεια βαθμών από εδώ και στο εξής θα είναι καταδικαστική.

Εκτός όμως από το ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να σκοράρουν θα πρέπει να περιορίσουν και τα ατού του αντιπάλου για να φτάσουν πιο εύκολα στη νίκη. Αυτή τη στιγμή το μεγάλο επιθετικό όπλο του αντιπάλου είναι σαφώς ο Πετρόπουλος. Ο πρώην επιθετικός του παναθηναϊκού και της ΑΕΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να βρει τον πιο κατάλληλο τρόπο ώστε να μη φανεί καθόλου στο ματς ο υψηλόσωμος φορ. Γι’ αυτό σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει στον άξονα της μεσαίας γραμμής τον Ηρακλή και να δώσει την ευκαιρία στον πιο ψηλό Γιαννίτση να παίξει δίπλα στον Πουλίδο.

Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί από την αρχή ο Νταμαρλής αλλά οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο δεν είναι πολλές.

Προτεινόμενα Άρθρα