Το επείσοδιο του Σάντσες με δημοσιογράφο (vid)

από AllAboutARIS

Η ιστοσελίδα a-sports.gr έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο του επεισοδίου ανάμεσα στον δημοσιογράφο του και τον προπονητή του Απόλλων Σμύρνης, Λόρι Σάντσες.

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα Σμύρνης πριν το ματς με τον ΑΡΗ, λόγω της παρουσίας δημοσιογράφου στις κερκίδες του γηπέδου, κάτι που ενόχλησε τον προπονητή της αθηναϊκής ομάδας, Λόρι Σάντσες.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για κλειστή προπόνηση, θέση με την οποία διαφωνεί η ιστοσελίδα.

Διαβάστε στη συνέχεια τη θέση της a-sports.gr και δείτε στο YellowTV το βίντεο που δημοσιεύει με το χρονικό του επεισοδίου.

«Το a-sports.gr βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (5/1), στην τελευταία προπόνηση των «κυανόλευκων» πριν από το κρίσιμο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Και να σημειώσουμε πως η προπόνηση ήταν ανοιχτή για όλους (δεν υπήρχαν ούτε κλειστές πόρτες ούτε ανακοινώσεις περί απαγόρευσης).

Ξαφνικά και ενώ η προπόνηση βρισκόταν στο φινάλε της, ο προπονητής του Απόλλωνα Λόρι Σάντσες σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει κοιτώντας προς το μέρος μας στις κερκίδες να σηκωθούμε να φύγουμε «getout»! Αυτό, ωστόσο, δεν ήταν τίποτα μπροστά στην πρωτοφανή επίθεση που δεχθήκαμε από τον Βρετανό κόουτς, ο οποίος μετατράπηκε σε… κυνηγό. Ο Σάντσες παράτησε την προπόνηση, ανέβηκε στην κερκίδα και άρχισε να μας κυνηγά για να μας πάρει τη φωτογραφική μηχανή – κάμερα. Μαζί του έσπευσε και ο ποδοσφαιριστής Αλβάρεζ αλλά και άλλοι, οι οποίοι κατάφεραν να μας περικυκλώσουν. Ο Σάντσες μάς πλησίασε και άρχισε να τραβά βίαια την κάμερα ζητώντας το βίντεο με τη βοήθεια του Αλβάρεζ… Μέσα στο πανδαιμόνιο επενέβησαν διάφοροι (μεταξύ των οποίων και το μέλος του Ερασιτέχνη Τσάλιος – κρατούσε κάποια στιγμή τον μαινόμενο Βρετανό), για να μας ελευθερώσει (!) ο διεθνής τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τζόρβας.

Όπως αποδεικνύει το οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο χρησιμοποιούμε για να αποδείξουμε πως δεν είμαστε… ελέφαντες, η αλήθεια εκθέτει διπλά τον Λόρι Σάντσες και την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Πρώτον αποδεικνύεται το αναίτιο της επίθεσης (γίνεται, μάλιστα, φανερό πως δεν μαγνητοσκοπούσαμε τίποτα μέχρι τη στιγμή που άρχισε να φωνάζει ο κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας») και εν συνεχεία με την κάμερα κάτω μπορείτε να ακούσετε – δείτε το κυνηγητό στην εξέδρα εναντίον μας από τον Σάντσες με τη βοήθεια του Αλβάρεζ και όχι μόνο. Από τις φωνές που ακούγονται γίνεται σαφές πως η προπόνηση δεν ήταν κλειστή ούτε για τον κόσμο ούτε για εκπροσώπους των ΜΜΕ, όπως ψευδώς υποστηρίζει ο επίσημος Απόλλων.

Μάλιστα, αυτό αποδεικνύεται και από την κουβέντα που έχουμε με τον Τζόρβα και από τη φωνή του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Στάθη Φριλίγγου. Εκεί φαίνεται πως ο Βρετανός προπονητής θέλει να είναι από εδώ και πέρα κλειστές οι προπονήσεις και στη Ριζούπολη, ενώ ο γενικός αρχηγός ακούγεται να δηλώνει άγνοια περί κλειστής προπόνησης την Κυριακή.

Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει πόσο φτηνό είναι το τάχα επιχείρημα της κλειστής προπόνησης που δήθεν παραβιάστηκε από εμάς είναι πως ουδέποτε μέχρι τώρα υπήρξε ανακοίνωση περί κλειστών προπονήσεων στη Ριζούπολη (αυτό το καθεστώς ισχύει μόνο στην Παιανία μετά από σχετική απάντηση σε ερώτησή μας και μάλιστα επικαλούμαστε για αυτό και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Απόλλων Κώστα Μπελιά)».

Προτεινόμενα Άρθρα