«Κομβικό το ματς» λένε στην Καλλονή (vid)

από AllAboutARIS

Ενα πολύ ωραίο βίντεο με δηλώσεις μελών της ομάδας της φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ Καλλονή, ενόψει του αγώνα τς Δευτέρας με τον ΑΡΗ.

Στο βίντεο αυτό υπάρχουν δηλώσεις δύο ποδοσφαιριστών, του Γιάννη Σιδεράκη και του Βλάση Καζάκη και του βοηθού προπονητή, Θαλή Θεοδωρίδη. 

«Το παιχνίδι με τον ΑΡΗ είναι κομβικό για εμάς. Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Έχω εμπιστοσύνη στο σύνολο που έχουμε και πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο Σιδεράκης.

Ο Καζάκης από την πλευρά του τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για εμάς. Το τελευταίο διάστημα μετά τα αποτυχημένα αποτελέσματα που έχουμε κάνει, η νίκη πρέπει να είναι μόνο στο μυαλό μας».

Τέλος, ο συνεργάτης του Γιάννη Μαντζουράκη, είπε: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα ότι ο ΑΡΗΣ προέρχεται από ένα άτυχο αποτέλεσμα στην έδρα του και σίγουρα θα δώσει υπέρ πάντων αγώνα για να κατακτήσει τη νίκη. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα εμφανιστούμε εμείς. Σημαντική διαφορά από τον πρώτο γύρο είναι ότι οι άνθρωποι του ΑΡΗ δεν γνώριζαν την Καλλονή και νομίζω ότι φέραμε μία έκπληξη».

Προτεινόμενα Άρθρα