Επικράτησε του Πλατανιά με 3-0.
Καθοδηγούμενος από έναν καταπληκτικό Καράσκο Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια.
Ο καράσκο άνοιξε το σκορ στο 19, ενώ ακολούθησαν τα τέρματα των Σανκαρέ (45’) και Χουάνμα (50’). Εντυπωσιακοί για μια ώρα οι γηπεδούχοι, έδειξαν πως ξεπέρασαν γρήγορα τη βαριά ήττα στον αγώνα Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς στο οποίο δεν υπήρξε ούτε ένας παίκτης της ομάδας που να υστέρησε.
Κανείς δεν ξεχώρισε από το ναυάγιο των Κρητικών, λίγα πράγματα από Ινκουμ και Βλαχοδήμο στο ντεμπούτο τους για το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου.
Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ (82’ Ζαραδούκας), Γκοϊάν, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Μουνάφο (68’ Σέτι), Χουάνμα, Ντε Μπλάσις, Καράσκο (76’ Μπακασέτας). Πλατανιάς: Γεωργαλλίδης, Ινκούμ, Δημήτρης, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Τετέ, Μενδρινός (85’ Σιώπης), Μπέλιτς (82’ Μπεριαν), Τόρες, Κάταϊ, Γουνδουλάκης (62’ Βλαχοδήμος).