«Άκυρο» της ΕΠΟ στον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Γουναρίδης, Μπουγαίδης, Βλάχος, Κουσίδης και Καμινιώτης δεν έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον Καλλονή.

Παρά την προσπάθεια που έγινε από το πρωί και την έκδοση νέας προσωρινής διαταγής αλλά και τη βεβαιότητα ότι μαζί με αυτή και την φορολογική ενημερότητα θα εκδίδονταν τα δελτία η ΕΠΟ δεν εξέδωσε τελικά δελτία στους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ και έτσι οι Γουναρίδης, Μπουγαίδης, Βλάχος, Κουσίδης και Καμινιώτης δεν έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν  στο παιχνίδι με τον Καλλονή. Εξέλιξη που αναγκάζει τον Σούλη Παπαδόπουλο να αλλάξει τα πλάνα του και να στηριχτεί στους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δηλαδή τους “18” της αποστολής, πλην των πέντε νέων που είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα υπό αίρεση. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο λόγος της άρνησης της ΕΠΟ έχει να κάνει με την φορολογική ενημερότητα την οποία η ελληνική ομοσπονδία δεν δέχτηκε για λόγους διατύπωσης. Από την ΠΑΕ προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την ΦΑΕ για να λάβουν την διευκρινίνηση που ζήτησε η νομικός της ΕΠΟ αλλά δεν κατέστη δυνατόν αφού έκλεισε….

Πάντως από τη ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι αύριο τα δελτία θα εκδοθούν και οι πέντε παίκτες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. 

Προτεινόμενα Άρθρα