«Καθοριστικό το γκολ της ισοφάρισης»

από AllAboutARIS

Η κατήφεια του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου

Η κατήφεια του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου. Ο προπονητής του ΑΡΗ έκανε μια αναδρομή στο ματς, δεν έψαξε δικαιολογίες και μίλησε και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Το ξεκίνημα μας ήταν ιδανικό. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ το οποίο μας ανέβασε κάπως την αυτοπεποίθησή μας. Δεν είμασταν τόσο καλοί στα επόμενα λεπτά αλλά δεν απειληθήκαμε κιόλας. Αν και δεν ψάχνω ποτέ δικαιολογίες το γκολ της ισοφάρισης ήταν καθοριστικό. Ήταν λάθος του διαιτητή που δεν σφύριξε το επιθετικό φάουλ. Ήταν φανερό», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το 1-1 ήρθε στο χειρότερο σημείο. Είμαστε μια ομάδα που ψάχνει να ανεβάσει την ψυχολογία της. Αν πηγαίναμε με το 0-1 στα αποδυτήρια θα ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι. Στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ και δυσκολευτήκαμε ακόμη περισσότερο.

Δεν θέλω να πω ούτε για τις μεταγραφές που δεν έπαιξαν ούτε για τίποτα. Σίγουρα θα βοηθούσαν κάποιοι αν τους είχαμε ετοιμοπόλεμους αλλά δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό».

Για το αν πιστεύει ακόμη στην παραμονή, τόνισε: «Φυσικά και πιστεύουμε. Απομένουν πολλά παιχνίδια ακόμη. Δεν πιστεύω σε θαύματα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μας περισσότερο. Η παραμονή θα κριθεί στους 34 βαθμούς. Είναι καλό ότι υπάρχουν πολλές ομάδες με 19-20-21 βαθμούς διότι στο τέλος δεν θα υπάρχουν αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες. Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

Δεν τα παρατάμε, αλλά θέλουμε απεγνωσμένα μία νίκη. Αν την πετύχουμε στο επόμενο ματς όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X