"Να μη λείψει κανείς την Κυριακή"

από AllAboutARIS

O κ. Παπαδόπουλος θεωρεί πως, με νίκη επί του Ατρομήτου, ο ΑΡΗΣ ελπίζει, βάσιμα, σε παραμονή

O πρώην παράγοντας του ΑΡΗ, επί διοίκησης Ψηφίδη, Λάζαρος Παπαδόπουλος μίλησε στον “ΑΡΕΝΑ” και αναφέρθηκε στην ανάγκη να “μη λείψει κανείς” από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο, ενώ μίλησε για τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα.

«Τα πράγματα είναι πραγματικά δύσκολα για τον Άρη, ειδικά μετά την χθεσινή(13/1) ήττα η σημερινή μέρα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Ελπίζω να είναι ένα τελευταίο καμπανάκι, να ξυπνήσουν κάποιοι άνθρωποι, γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Να παραμερίσουμε τις διαφορές και να χρησιμοποιήσουμε αυτό που μας ενώνει, και αυτό είναι ο Άρης
Χρόνια έχω αυτήν την άποψη αλλά τώρα ειδικά δεν υπάρχουν άλλες λύσεις , παναρειανό προσκλητήριο, με όλους τους Αρειανούς παρόντες. Μακάρι να μπορούσε ένας άνθρωπος την κατάσταση, αλλά όπως φαίνεται τέτοιος άνθρωπος δεν υπάρχει. Πίσω αυτά που μας χωρίζουνε και μπροστά ο Άρης. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, είμαστε Άρης και πρέπει να υπηρετήσουμε το σωμάτιο μας, οποιοσδήποτε και αν είναι πρόεδρος, μέχρι τελευταία ελπίδα».

Για τη διαιτησία: «Η διαιτησία πάντα παίζει το ρόλο της, και η εφορμογή του κανονισμού είναι βασικός παράγοντας σε ένα παιχνίδι, αλλά το να το λέμε και να το ξαναλέμε…, δεν είναι αυτή την στιγμή το άμεσο πρόβλημα, ο Άρης αυτή την στιγμή έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα»

Για το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει ακόμα νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Τεχνικά δεν μπορώ να κρίνω, ούτε είμαι στην ομάδα αυτή την στιγμή για να ζήσω τους ποδοσφαιριστές πως αισθάνονται. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει, δεν θυμάμαι εγώ τουλάχιστον μετά από 20 αγωνιστικές και 10 παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης»  να μην έχουμε εντός έδρας νίκη. Η ομάδα θέλει προσθήκες, αυτό είναι δεδομένο , και σε αρκετές θέσεις μάλιστα.  Χρειάζεται βοήθεια και με μεταγραφές και με χρήματα. Βοήθεια και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, να αλλάξουν κάτι, να παλέψουν, από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε, πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους».

Για τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών: «Αυτό το θέμα ειδικά πρέπει να τελείωσε και οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι μέχρι το παιχνίδι του Ατρομήτου. Θα δώσουν έναν άλλο αέρα στην ομάδα και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν. Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ κρίσιμο. Αν κερδίσουμε την Κυριακή είμαι βέβαιος ότι θα σωθεί η ομάδα, και δεν πρέπει να λείψει κανείς».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X