Απομακρύνεται του Παπαστεριανού

από AllAboutARIS

Μέχρι αύριο το αργότερο θα ξέρουν οριστικά οι κίτρινοι αν ο Παπαστεριανός καταφέρει να πάρει την ελευθέρας του από την Κονκόρντια.

Αντίστροφα μετρούν στον ΑΡΗ όσον αφορά την υπόθεση της επιστροφής του Μανόλη Παπαστεριανού που αποτελεί την νούμερο ένα επιλογή για τη μια μεταγραφή άνω των 24 ετών. Ο παίκτης από χθες βρίσκεται στην Ρουμανία για να συζητήσει από κοντά πλέον τη λύση της συνεργασίας του με την Κονκόρντια αλλά κάθε μέρα που περνάει λιγοστεύουν οι πιθανότητες επιστροφής του στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα δεν είναι υπέρ του 27χρονου παίκτη κάτι που το διαπίστωσε στις προσπάθειες που έκανε και τηλεφωνικά όπου συνάντησε την κατηγορηματική άρνηση του προπονητή της ρουμάνικης ομάδας Ιονούτ Κιρίλα. Ο ΑΡΗΣρης θα τον περιμένει το πολύ ως αύριο και αν δεν τα καταφέρει τότε θα στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις. Ποιες μπορεί να είναι αυτές; Δυστυχώς στις θέσεις των αμυντικών μέσων, δεν υπάρχουν κάτι αξιόλογο αφού στην ελληνική αγορά οι καλοί παίκτες είναι δεσμευμένοι (όπως ο Μπιυχαλάκης για παράδειγμα) και στο εξωτερικό οι καλές περιπτώσεις όπως Φορτούνης, Πέτσος είναι αδύνατο να προσεγγιστούν.

Ετσι δεν αποκλείεται αν ναυαγήσει οριστικά του Παπαστεριανού, οι κίτρινοι να στραφούν σε άλλες θέσεις για να καλύψουν την μοναδική μεταγραφή παίκτη στις ηλικίες άνω των 24 ετών.

Προτεινόμενα Άρθρα