Δεν δίνουν εισιτήρια για τον τελικό!!!

από AllAboutARIS

Η απόφαση δείχνει να έχει παρθεί εδώ και μέρες απλά περιμένουν το τυπικό από την Αστυνομία. Ο τελικός θα γίνει μεταξύ… γνωστών και φίλων καθώς δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του ΑΡΗ, μία ενέργεια που όπως φαίνεται είχε προαποφασιστεί από την ΕΟΚ και γι` αυτό έριξε το μπαλάκι στην Αστυνομί

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ομοσπονδία δεν ήθελε φιλάθλους των δύο φιναλίστ στον τελικό που θα γίνει στο Ηράκλειο, προκειμένου να διαθέσει τα εισιτήρια στην τοπική κοινωνία. Έτσι αποφάσισε να ρίξει το… μπαλάκι στην Αστυνομία και στην σύσκεψη της επόμενης Δευτέρας. Εκεί η Αστυνομία θα αρνηθεί την διάθεση εισιτηρίων στους φιλάθλους του ΑΡΗ και του Παναθηναικού, οπότε θα ολοκληρωθεί το… σκάνδαλο σε βάρος των “κιτρίνων”. Πληροφορίες του AllAboutARIS.com αναφέρουν ότι στον Παναθηναικό απότην αρχή υπήρχε η σκέψη να διαθέσουν τα εισιτήρια στους φιλάθλους τους που βρίσκονται στο Ηράκλειο, εκεί άλλωστε έδωσαν και έναν αγώνα στην ευρωλίγκα, οπότε για αυτούς “ούτε κρύο, ούτε ζέστη”. Αλλά στον ΑΡΗ μετά τον ορισμό του Ηρακλείου, έρχεται άλλο ένα…χτύπημα κάτω από την μέση με τα εισιτήρια. 
Αν θυμηθεί κανείς το Λίντο, όπου και τότε θα εισιτήρια είχαν δοθεί στην… τοπική κοινωνία, είχαν πάει στα χέρια φιλάθλων του Παναθηναικού. Κάτι ανάλογο προφανώς είχαν στο μυαλό τουςκαι τώρα. 
Οι διοικούντες της ΚΑΕ τις προηγούμενες ημέρες επικοινώνησαν με την Ομοσπονδία,ζητώντας να ενημερωθούν τι θα γίνει με τα εισιτήρια χωρίς να πάρουν καμία απάντηση. Όμως φαίνεται ότι η απόφαση είχε ήδη παρθεί από την ΕΟΚ και απλά μπαίνει στην… μέση η Αστυνομία για να αποφασίσει ναμην διαθέσει εισιτήρια στους “κίτρινους”. 
Αντιλαμβάνεται ο καθένας λοιπόν ότι υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο κατά του ΑΡΗ. Πρώτα με τον ορισμό της έδρας του τελικού σε ένα γήπεδο όπου ο Παναθηναικός έχει παίξει παιχνίδι της Ευρωλίγκα γιατί η συγκεκριμένη περιοχή έχει αρκετούς φιλάθλους του, άρα και η… τοπική κοινωνία που θα πάρει τα εισιτήρια θα είναι υπέρ των “πρασίνων” ενώ τώρα έρχεται και το διαφαινόμενο “όχι” στην παρουσία φιλάθλων του ΑΡΗ. 

Προτεινόμενα Άρθρα