Το τελευταίο χαρτί

από AllAboutARIS

Νέα αίτηση για ρύθμιση στο Υπουργείο Οικονομικών αλλά και τη νομική οδό θα χρησιμοποιήσει η ΠΑΕ για να πετύχει την έκδοση των δελτίων. Ανοικτό το θέμα της υποβολής μηνύσεων.

Όλους τους νομικούς τρόπους θα προσπαθήσει να εξαντλήσει σήμερα η διοίκηση του ΑΡΗ προκειμένου να αναγκάσει την ΕΠΟ να εκδώσει τα δελτία των έξι ποδοσφαιριστών που απέκτησε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Αυτό αποφασίστηκε σε χθεσινοβραδινό άτυπο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε παρουσία των νομικών, των οποίων ζητήθηκε η άποψη.

Οι νομικοί μαζί με την διοίκηση θα κάνουν μια νέα προσπάθεια στην ΦΑΕ παράλληλα με ένα νομικό όπλο που έχουν στα χέρια τους και το οποίο θα χρησιμοποιήσουν ως έσχατη λύση, κάτι που έκανε πέρσι τέτοια περίοδο και ο Γιάννης Ψηφίδης εξσφαλίζοντας μέσω του διοικητικού πρωτοδικείου προσωρινή φορολογική ενημερότητα.

Παράλληλα ο λογιστής της ΠΑΕ θα μεταβεί σήμερα στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Υπουργείο Οικονομικών, έχοντας μαζί του ένα πλήρη πίνακα των χρεών της ΠΑΕ στο Δημόσιο (περίπου 8,3εκ ευρώ) προκειμένου να κάνει μια νέα αίτηση ρύθμισης της οφειλής και με αυτή να ζητήσει την έκδοση των δελτίων. Οι κίτρινοι θεωρούν ότι είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο θα καταφέρουν να πάρουν τα δελτία των έξι ποδοσφαιριστών ενώ παράλληλα δεν έχει εγκαταλειφτεί η ιδέα για κατάθεση μηνύσεων εναντίον της ΕΠΟ  για παραβίαση της δικαστικής απόφασης και απείθεια.

Προτεινόμενα Άρθρα