Ετοιμάζονται για ενδεκάδα Μπακασέτας, Καμινιώτης

από AllAboutARIS

Ο Σούλης Παπαδόπουλος περιμένει πως και πως το «ΟΚ» από την ΕΠΟ για να οριστικοποιήσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Ενθαρρυντικά τα σημερινά μηνύματα όσον αφορά το θέμα με τα δελτία αλλά τίποτα ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί. Αύριο θα γνωρίζει ο Σούλης Παπαδόπουλος το αν θα μπορεί να υπολογίζει τους έξι νεοαποκτηθέντες για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Πάντως ο έμπειρος τεχνικός του ΑΡΗ είναι αναγκασμένος να έχει και εναλλακτικές στην προετοιμασία γι’ αυτό το ματς. Προετοιμάζει ενδεκάδα με τις μεταγραφές και ενδεκάδα χωρίς τους «έξι».

Σε περίπτωση που πάνε όλα καλά, τέσσερις από τους έξι που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, «χτυπάνε» την πόρτα της ενδεκάδας. Σίγουροι θεωρούνται οι δύο αμυντικοί. Ο Μπουγαϊδης θα είναι ο παρτενέρ του Κύργια και ο Βλάχος θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο αντί του νεαρού Καραγκούνη.

Από εκεί και πέρα, πολύ πιθανό να ξεκινήσουν και τα δύο τελευταία χρονιά μεταγραφικά αποκτήματα: Καμινιώτης και Μπακασέτας. Ο πρώτος θα είναι ο παρτενέρ του Ηρακλή στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ο δεύτερος μπροστά τους, σε ελεύθερο ρόλο ή στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Αύριο θα οριστικοποιηθούν τα πάντα και όσον αφορά το αν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες και το ποιοι θα βρίσκονται στην ενδεκάδα. Γουναρίδης και Κουσίδης πάντως δεν έχουν ελπίδες για  να ξεκινήσουν από την αρχή.

Προτεινόμενα Άρθρα