«Το κυριότερο να μην φοβηθούμε»

από AllAboutARIS

Για το κυριακάτικο παιχνίδι του ΑΡΗ με τον Ατρόμητο μίλησε στη nova ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Παράσχος.

Ο πολύπειρος τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΑΡΗΣ. Αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε: «Είναι καθοριστικό παιχνίδι για τον ΑΡΗ, αλλά είναι καθοριστικό παιχνίδι και για μας. Δε θέλουμε να χάσουμε αυτό το αήττητο που το κρατάμε δέκα αγωνιστικές περίπου. Ξέρουμε ότι τις δυσκολίες αυτού του παιχνιδιού και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε. Έχω όμως τεράστια εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά και δείχνουμε ότι έχουμε μια σταθερή απόδοση και πιστεύω ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα ανταποκριθούμε πλήρως. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. αυτή τη στιγμή έχουμε μια πολύ καλή ψυχολογία. Νομίζω ότι θα πάμε στο Χαριλάου και θα παίξουμε όπως παίζουμε στο Περιστέρι».

Ερωτηθείς αν κλειδί της αναμέτρησης μπορεί να είναι ο ρυθμός που έχει ο Ατρόμητος σε αντιδιαστολή με τον ρυθμό που μπορεί να βρει ο ΑΡΗΣ, ο Παράσχος απάντησε: «Το κυριότερο σε αυτό το παιχνίδι είναι να μην φοβηθείς. Να μπεις και να διεκδικήσεις την νίκη από τα πρώτα λεπτά. Όπως κάνουμε και στο γήπεδό μας. Εμείς δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την κακή ψυχολογία που έχει ο αντίπαλος».

Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ είναι τελευταίος στη βαθμολογία, ο Έλληνας προπονητής είπε: «Ο Άρης τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε αυτή την κατάσταση, και πέρσι πέρασε από αυτή την περιπέτεια αλλά δεν ήταν σε αυτόν τον βαθμό που είναι φέτος. Νομίζω ότι ο ΑΡΗΣ διανύει την χειρότερη χρονιά της ιστορίας του. Δεν έχει ξαναγίνει μετά από 19 παιχνίδια ο ΑΡΗΣ να είναι στην τελευταία θέση σχεδόν από την αρχή του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι δυστυχώς έρχονται και παρέρχονται αυτές οι μεγάλες ομάδες, μένουν μόνο τα ονόματά τους και δυστυχώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τις κάνουν να μην μπορούν να ξεφύγουν και το κυριότερο είναι ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ δύσκολο να ξαναβρεί την παλιά της αίγλη. Νομίζω ότι ο ΑΡΗΣ θα μπει και σε χειρότερες περιπέτειες».

Προτεινόμενα Άρθρα