«Μεγάλη ομάδα ο ΑΡΗΣ»

από Haris Mol

Δηλώσεις στη Nova έκανε ο Πέτρος Καμινιώτη για το αυριανό παιχνίδι του ΑΡΗ με τον Ατρόμητο, στο οποίο όμως δεν θα αγωνιστεί λόγω του προβλήματος με τα δελτία των νεοαποκτηθέντων.

Ενα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΡΗ, ο Πέτρος Καμινιώτης, μίλησε στη Nova για το αυριανό παιχνίδι. Να σημειώσουμε ότι η συνέντευξη δόθηκε πριν τις σημερινές εξελίξεις, που αναγκάζουν τον Καμινιώτη και τα άλλα αποκτήματα της ομάδας να παρακολουθήσουν το ματς με τον Ατρόμητο από τα επίσημα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά ο Καμινιώτης δήλωσε:

-Πέτρο, το ματς με τον Ατρόμητο είναι το πλέον καθοριστικό για τον ΑΡΗ;

«Ετσι νομίζω κι εγώ. Δουλεύουμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα γι αυτό το ματς, ξέρουμε τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Ευελπιστώ να χαμογελάσουμε την Κυριακή».

-Ποιο είναι το κλίμα που συνάντησες στην ομάδα;

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά γι αυτό ήρθαμε κι εμείς για να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε για να την αλλάξουμε και να την ανατρέψουμε. Θέλουμε να σώσουμε την ομάδα, γιατί ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα!»

-Λόγω της ιδιαιτερότητας με τα δελτία, προετοιμαστήκατε όλη την εβδομάδα με δύο εκδοχές…

«Ναι, δυστυχώς, έχουμε κι αυτά τα προβλήματα. Δεν είναι εύκολο για εμάς να δουλεύει μία ομάδα κι η άλλη να μη δουλεύει. Όμως ο προπονητής ξέρει τους παίκτες και ξέρει πώς να δουλέψει τον καθέναν, οπότε θα πάμε προετοιμασμένοι στο ματς. Το θέμα είναι να βγούνε τα δελτία για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε».

-Πως περιμένεις τον Ατρόμητο;

«Ο Ατρόμητος έχει μια μεγάλη διαφορά από εμάς βαθμολογικά, όντας μια καλή ομάδα. Εμείς όμως μέσα στο γήπεδο δεν θα κοιτάξουμε κανέναν Ατρόμητο, θα κοιτάξουμε τη δικιά μας δουλειά, ώστε να κερδίσουμε».

-Ο κόσμος θα είναι και πάλι κοντά στην ομάδα…

«Αυτό το ξέρω και το έχω νιώσει ως αντίπαλος. Πάντα είναι ο δωδέκατος παίκτης του ΑΡΗ».

Προτεινόμενα Άρθρα