Η 5άδα της σωτηρίας

από Haris Mol

Τουλάχιστον δέκα βαθμούς στα επόμενα πέντε παιχνίδια ζήτησε ο Σούλης Παπαδόπουλος για να πάρει σάρκα και οστά ο στόχος της παραμονής.

Ο ΑΡΗΣ παραμένει τελευταίος και με σημαντική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες που παλεύουν για τον ίδιο σκοπό και μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο που δεν άλλαξε δραματικά την κατάσταση του Αρη όσον αφορά την βαθμολογική του θέση

Ο Αρης παραμένει το αουτσάιντερ και καλείται να κάνει πορεία πρωταθλητισμού για να αποφύγει το μοιραίο όπως ορθά είπε και ο Γιώργος Παράσχος. Έβγαλε όμως μια συσπείρωση, ένα ηρωισμό, μια αγωνιστική κατάθεση ψυχής που έκαναν τον Σούλη Παπαδόπουλο, λίγο πιο χαρούμενο και πιο αισιόδοξο εν όψει της συνέχειας, ειδικά αν αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι έξι νέοι παίκτες.

Ο έλληνας τεχνικός γνωρίζει ότι ο δρόμος της σωτηρίας δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και μιλώντας στους παίκτες του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα, έθεσε ένα συγκεκριμένο βαθμολογικό όριο συγκομιδής στους επόμενους πέντε αγώνες τους οποίους θεωρεί κλειδί για την παραμονή. «Πρέπει μετά από αυτά τα πέντε παιχνίδια να έχουμε 22-23 βαθμούς τουλάχιστον για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε» τους είπε, μη αφήνοντας περιθώρια για παρερμηνείες.

Τα τρία από τα πέντε μάλιστα είναι εντός έδρας, αφού μετά τον κυριακάτικο αγώνα στη Λειβαδιά, οι κίτρινοι υποδέχονται την Ξάνθη, μετά πηγαίνουν στο Αγρίνιο και υποδέχονται κολλητά, Πανιώνιο και Βέροια. Άρα ούτε λίγο ούτε πολύ σύμφωνα με τον 47χρονο τεχνικό η σωτηρία του Αρη περνάει μέσα από την αχίλλειο πτέρνα του φέτος, το Κλεάνθης Βικελίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα