Φουλ για μεταγραφή

από Haris Mol

Σηκώνουν τα μανίκια από σήμερα Παπαδόπουλος, διοίκηση και Φοιρός για την απόκτηση του παίκτη άνω των 24 ετών.

Η χορήγηση προσωρινής φορολογικής ενημερότητας φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο το θέμα της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ, ειδικά με τον μοναδικό παίκτη άνω των 24 ετών που μπορεί να αποκτήσει ο ΑΡΗΣ και δει έλληνα. Από σήμερα κιόλας αφού ο χρόνος πιέζει, διοίκηση, προπονητής και τεχνικός διευθυντής θα βάλουν κάτω τα δεδομένα ώστε να στοχεύσουν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Η εισήγηση του Σούλη Παπαδόπουλου είναι η προσθήκη να αφορά τον χώρο του κέντρου. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Μανόλης Παπαστεριανός ήταν από την πρώτη στιγμή ο διακαής πόθος διοίκησης και προπονητή αλλά το θέμα σκοντάφτει στην άρνηση του προπονητή της Κονκόρντια. Ο παίκτης, όπως έγραψε και χθες το “AllAboutARIS” κάνει καθημερινά προσπάθειες να μείνει ελεύθερος αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να το πετύχει, ειδικά εφόσον αύριο αναχωρήσει με την αποστολή της ρουμάνικης ομάδας για τηξν Τουρκία όπου βθα πραμγατοποιηθεί το χειμερινό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρόβλημα είναι ότι οι καλές περιπτώσεις είναι ελάχιστες στην αγορά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνούμε και το οικονομικό που θα παίξει τον δικό του ρόλο. Σήμερα το πιο πιθανό είναι να γίνει μια συνάντηση του Σούλη Παπαδόπουλου με την διοίκηση και τον Γιώργο Φοιρό όπου θα αναλυθούν τα δεδομένα. 

Προτεινόμενα Άρθρα