Ελπίδες μόνο με 9-10 βαθμούς

από Haris Mol

Όσο και αν ακούγεται κάπως αισιόδοξο βλέποντας την βαθμολογία, ο ΑΡΗΣ έχει ακόμη ελπίδες παραμονής.

Όσο και αν ακούγεται κάπως αισιόδοξο βλέποντας την βαθμολογία, ο ΑΡΗΣ έχει ακόμη ελπίδες παραμονής. Τα πάντα πλέον θα κριθούν στην επόμενη τετράδα αγώνων όπου η ομάδα έχει τρία εντός έδρας παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται την Σκόντα Ξάνθη, στη συνέχεια ταξιδεύει στο Αγρίνιο για αν αντιμετωπίσει τον ισχυρό Παναιτωλικό στην έδρα του και μετά έχει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δύο ματς με Πανιώνιο και Βέροια.

Μάλιστα με τους δύο τελευταίους αντιπάλους ο ΑΡΗΣ έχει και τις μοναδικές τις νίκες φέτος. Για να παραμείνουν ελπίδες παραμονής και για τα εναπομείναντα 9 παιχνίδια θα πρέπει οι «κιτρινόμαυρους» να κάνουν τρεις νίκες και μία ισοπαλία η στη χειρότερη να φτάσουν τους 21 βαθμούς.

Οποιαδήποτε απώλεια εντός έδρας από εδώ και πέρα θα είναι καταδικαστική. Όσο δύσκολο φαίνεται άλλο τόσο εύκολο είναι. Πανιώνιος και Βέροια έχουν χάσει μεγάλο μέρος από τις δυνάμεις τους στον δεύτερο γύρο, ενώ και η Ξάνθη κάθε άλλο παρά σταθερή εμφανίζεται.

Για να έρθουν όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει η ομάδα να ηρεμήσει όλη την εβδομάδα και θα πρέπει παίκτες και τεχνικό τιμ να το πιστέψουν. Η απογοήτευση θα πρέπει να φύγει εντελώς από το μυαλό και την ψυχοσύνθεσή τους.

Οι πιο σημαντικές μάχες τώρα έρχονται. Τουλάχιστον αν είναι να έρθει το… μοιραίο θα πρέπει οι πάντες να έχουν «πολεμήσει» μέχρι το τέλος.

Προτεινόμενα Άρθρα