Υπόμνημα 20 σελίδων

από Haris Mol

Φως σε αρκετά σκοτεινά σημεία του πορίσματος θα ζητήσει από τον ΣΔΟΕ και τις υπηρεσίες του με το υπόμνημα που θα αποστείλει την επόμενη εβδομάδα η ΚΜΑ.

Το υπόμνημα που έχει ζητήσει ο οικονομικός εισαγγελέας ώστε να το προωθήσει στις υπηρεσίες του ΣΔΟΕ ήταν το βασικό θέμα του χθεσινού Δ.Σ της ΚΜΑ. Τα μέλη του φορέα με βάση και γνωμοδοτήσεις που έχουν πάρει από ορκωτούς λογιστές, έχουν καταλήξει και έχουν σταχυολογήσει τα σημεία του πορίσματος που χρήζουν έρευνας από τον οικονομικό εισαγγελέα ώστε να διαπιστωθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες και φυσικά κλήτευση όσων εμπλέκονται.

Τη σύνταξη του πορίσματος έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Στεφανίδης και το πιθανότερο είναι ότι θα είναι έτοιμο την επόμενη εβδομάδα. Την ΚΜΑ απασχόλησε επίσης το θέμα της ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί εν όψει και της νέας αίτησης που έγινε για το 99. Ακούστηκαν διάφορες προτάσεις με επικρατέστερη αυτή της εκκαθάρισης και της δημιουργίας μιας νέας εμπορικής με τις μετοχές να παραμένουν στην ΚΜΑ. Τέλος στο θέμα των παραιτήσεων των Ταμπακούλη και Τανούλα, δεν έγιναν δεκτές.

Προτεινόμενα Άρθρα