«Η ομάδα μας έχει όλους ανάγκη»

από Haris Mol

Ο αντιπρόεδρος της διοίκησης μίλησε στον Αγγελιοφόρο για την ανάγκη να σταθούν όλοι οι αρειανοί στο πλευρό της ομάδας αρχής γενομένης του αγώνα με την Ξάνθη.

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης εν όψει της τελικής μάχης που θα
Δώσει ο ΑΡΗΣ για την αποφυγή του υποβιβασμού στέλνει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Διονύσης Αριστοτελίδης, με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος: «Βλέποντας την αντιμετώπιση και της διαιτησίας, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΑΡΗΣ είναι μόνος του. Θα πρέπει να το αποδεχτούμε και συσπειρωμένοι όλοι να προσπαθήσουμε να βγάλουμε το κάρο από τη λάσπη. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Με ενότητα και γνώση ότι είμαστε μόνοι μας θα πορευτούμε και μακάρι να διαψευστώ» λέει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα υποσχέθηκε μάχη ως την τελευταία αγωνιστική: «Το αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό πραγματικά μας σόκαρε. Ηταν μια απογοήτευση, κυρίως για τα παιδιά στην ομάδα, για την ψυχολογία τους. Στη διοίκηση δε συζητάμε τίποτε άλλο, είμαστε σε επαφή με προπονητή και παίκτες καθημερινά. Ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να κερδίσει και φταίει σε μεγάλο βαθμό η κακή ψυχολογία. Ακόμη κι όταν προηγούμαστε, δεν παίρνουμε ούτε ισοπαλία. Τα παιδιά πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους και το μήνυμα είναι ότι δεν τα παρατάμε. Ως την τελευταία ελπίδα, ως την τελευταία αγωνιστική θα παλεύουμε. Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και το οφείλουμε όλο στον εαυτό μας, ο καθένας από το πόστο του, να κάνουμε την προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα. Μόνον έτσι θα ορθοποδήσει ο Αρης και θα γυρίσει σελίδα. Πολεμάμε διαρκώς. Αλλος με φωνή, άλλος με τον τρόπο που αγωνίζεται. Η ομάδα μας έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη».

Τέλος ο Διονύσης Αριστοτελίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι το Σάββατο καμίνι στο κρίσιμο παιχνίδι με την Ξάνθη: «Τα μηνύματα που υπάρχουν είναι ενθαρρυντικά. Σαν διοίκηση έχουμε βάλει σχεδόν γενική είσοδο με τιμές ελκυστικές σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Όλοι οι Αρειανοί με το ελάχιστο κόστος των 5 ευρώ πρέπει να στηρίξουν την ομάδα», καταλήγει.

Προτεινόμενα Άρθρα