Τώρα ο κορμός

από Haris Mol

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θέλει να βρει ένα κορμό παικτών στους οποίους θα στηριχτεί από εδώ και πέρα, με μικρές διαφοροποιήσεις.

Οι προσθήκες του ΑΡΗ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ολοκληρώθηκαν μες την απόκτηση των Βαγγέλη και Τσιάρα. Πλέον ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και το δύσκολο έργο της αποφυγής του υποβιβασμού. Από εδώ και πέρα ο στόχος του έλληνα τεχνικού είναι πέρα από τα αποτελέσματα να καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο κορμό παικτών στον οποίο θα στηριχτεί για τα επόμενα 13 παιχνίδια, ελπίζοντας ότι θα έχει τις μικρότερες δυνατές απώλειες σε τραυματισμούς και τιμωρίες. Ο έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι ένας από τους λόγους της αγωνιστικής αστάθειας του ΑΡΗ είναι και το γεγονός ότι ειδικά σε άμυνα και κέντρο, δεν υπήρχε ποτέ ένας σταθερός κορμός και οι παίκτες εναλλάσσονταν από παιχνίδι σε παιχνίδι, χωρίς να αποκτήσουν την μεταξύ τους χημεία. Ειδικά τα δίδυμα στο κέντρο της άμυνας και τα αμυντικά χαφ.

Σκοπός του 47χρονου προπονητή είναι μόλις ενσωματωθεί από εβδομάδα πλήρως και ο Βαγγέλη και επιστρέψει από την τιμωρία ο Μπουγαίδης, είναι οι αλλαγές να γίνονται μόνο για… ειδικό λόγο ώστε η ομάδα να αποκτήσει μια ομοιογένεια. Αυτό στο οποίο καταλήγει είναι η χρησιμοποίηση του Μπακασέτα στα άκρα της επίθεσης μαζί με τον Μανιά και τον Αγάνθο στην κορυφή ενώ στα χαφ ξεκάθαρο προβάδισμα έχουν πάρει Οικονομόπουλος και Καμινιώτης. Όσο για την άμυνα η επιστροφή του Πουλίδο του λύνει τα χέρια ως παρτενέρ του Μπουγαίδη και αυτοί που φαίνεται ότι θα δώσουν μάχη για την πρώτη εναλλακτική επιλογή είναι ο Κύργιας με τον Γιαννίτση.

Προτεινόμενα Άρθρα