Οργια υπέρ ΠΑΟΚ

από Haris Mol

Ο Δασκαλόπουλος οργίασε για να διευκολύνει τον ΠΑΟΚ να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου και ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης μίλησε για τη χειρότερη διαιτητική απόφαση που είδε στη ζωή του.

Ο ΠΑΟΚ ήταν το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όμως ο Δασκαλόπουλος είπε να σιγουρέψει από το πρώτο ματς την πρόκρισή του στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού λοιπόν σε απόκρουση του Γλύκου με τα χέρια έξω από την περιοχή του… χαρίστηκε με κίτρινη κάρτα, ενώ στο 22` σε στραβοκλωτσιά αμυντικού του Απόλλωνα, που ήθελε να διώξει, η μπάλα πήγε στον τερματοφύλακα ο οποίος μπλόκαρε και ο ρέφερ έδωσε έμμεσο. Σε αυτή τη φάση ο Βούκιτς άνοιξε το σκορ και όλα έγιναν πολύ πιο απλά για τη συνέχεια.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσεζ, στη συνέντευξη Τύπου τα… έχωσε στη διαιτησία μιλώντας μεταξύ άλλων για τη χειρότερη διαιτητική απόφαση που έχει δε ποτέ του. Αναλυτικότερα είπε: «Καταλαβαίνω ότι ο Απόλλων είναι μία μικρή ομάδα και ο ΠΑΟΚ μεγάλη. Καταλαβαίνω ότι σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου οι μικρές ομάδες πρέπει να φεύγουν και να συνεχίζουν οι ομάδες. Σήμερα βίωσα τη χειρότερη απόφαση που έχω δει στην καριέρα μου, μια απόφαση που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Πρέπει να ντρέπονται που είδε ο κόσμος αυτό το πράγμα. Αυτό ήρθε μετά από ένα άλλο τραγικό λάθος της διαιτησίας. Μου έλεγαν πριν έρθω στην Ελλάδα ότι στα εκτός έδρας ματς με μεγάλες ομάδες, οι μικρές δεν παίρνουν σφυρίγματα. Η ομάδα μου πήγε καλά, αλλά ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τις αποφάσεις του διαιτητή».

Προτεινόμενα Άρθρα