Ούτε τώρα…

από Haris Mol

Ο ΑΡΗΣ δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην Ξάνθη και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά.

Ο ΑΡΗΣ δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην Ξάνθη και πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά. Το τελικό 1-1 με την Ξάνθη ψαλίδισε ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες παραμονής του ΑΡΗ που πήγαν στους 13 βαθμούς και μένουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πουλίδο, Γιαννίτση, τον Βλάχο δεξιά και τον Τσουμάνης αριστερά στα μπακ. Στα χαφ η τριπλέτα αποτελούταν από τους Οικονομόπουλο, Καμινιώτη και τον Τάτο σε πιο προωθημένο ρόλο. Στην επίθεση ο Αγκάνθο ήταν στην κορυφή με τον Μπακασέτα δεξιά και τον Μανιά αριστερά.

Ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί την δύναμη του Μανιά. Σε δυο περιπτώσεις ο Αγκάνθο αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 7 και στο 25 σούταρε άτσαλα και άστοχα.

ΔΥΟ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Νωρίτερα στο 17 ο Βάλλας τράβηξε μέσα στην περιοχή από την φανέλα τον Μανιά, αλλά ο Κάκος δεν σημείωσε την πεντακάθαρη παράβαση. Στην επόμενη φάση ο  Σολτάνι μπήκε μέσα στην περιοχή του ΑΡΗ, ο Βλάχος έβαλε το πόδι του χωρίς να φαίνεται αν υπάρχει επαφή σε μία φάση που με την σειρά της η Ξάνθη ζήτησε πέναλτι.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΙ ΚΑΜΙΝΙΩΤΗ

Στο 23 ο Καμινιώτης μετά από τραυματισμό ζήτησε αλλαγή με αποτέλεσμα ο Σούλης Παπαδόπουλος να περάσει υποχρεωτικά στο ματς τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο ΑΡΗΣ προσπαθούσε να γίνει πιεστικός, αλλά έλειπε η τελική πάσα. Ένα φάουλ τοου Τάτου στο 34 έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 38 η Ξάνθη έχασε την καλύτερη ευκαιρία της, όταν στην κόντρα ο Σολτάνι έβγαλε για τον Μαρίν, αλλά ο τελευταίος δεν πρόλαβε σε κενή εστία να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 0-0.

ΠΗΡΕ ΚΕΦΑΛΙ Η ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΛΑΘΟΣ

Ο ΑΡΗΣ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 46 έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά αν και ο Τσέμα ήταν εξουδετερωμένος μετά από φάουλ του Μπακασέτα κανείς δεν μπόρεσε να σπρώξει την ομάδα προς τα δίχτυα.
Στο 53 όμως ο ΑΡΗΣ για μία ακόμα φορά πλήρωσε ένα ατομικό λάθος. Ο Πουλίδο έκανε ένα ακόμα παιδικό λάθος μετά από φάουλ του Γκαρσία, έστρωσε την μπάλα στον Μάνταλο και ο τελευταίος από κοντά πλάσαρε για το 0-1. Στο 57 η Ξάνθη βγήκε και πάλι στην κόντρα μετά από λάθος του Βλάχου, αλλά τελευταία στιγμή ο Οικονομόπουλος έσωσε το δεύτερο γκολ.

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ… ΜΠΑΚΑΣΕΤΑ

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με ένα λάθος αυτή την φορά από την πλευρά της Ξάνθης. Ο Διούδης έκανε το βολέ, ο Αγκάνθο πήρε την κεφαλιά, ο Μανιάς έκανε τακουνάκι, ο Βάλλας προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον Τσέμα, αλλά μπήκε σφήνα ο Μπακασέτας που πέρασε και τον Τσέμα για το 1-1 στο 67.
Στο 79 μετά από σέντρα του Βλάχου, ο Μανιάς έπιασε ωραία το γυριστό, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗ ΑΝΤΙ ΒΛΑΧΟΥ

Ο Παπαδόπουλος τα έπαιξε όλα για όλα στο 83 περνώντας τον Αγγελούδη στην θέση του Βλάχου και παίζοντας πλέον με 3 στα μετόπισθεν. Παρά τις προσπάθειες κυρίως του Μανιά και των Τάτου-Μπακασέτα, τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Βλάχος (83 Αγγελούδης), Τσουμάνης, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος (61 Σουνάς), Καμινιώτης (22 Παπαδόπουλος), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς, Αγκάνθο.

Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Φλίσκας, Γκαρσία (55 Βασιλακάκης), Χοσέμι, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Μάνταλος (87 Σουάρες), Μαρίν (72 Τριάδης), Σολάρι

Προτεινόμενα Άρθρα