Τα έδωσαν όλα

από Haris Mol

Φοβερή προσπάθεια από όλους τους παίκτες, ειδικά στην άμυνα.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Είχε πολύ δουλειά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν σταθερός σε γενικές γραμμές και όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.

ΒΑΓΓΕΛΗ: Επανεμφάνιση μετά από 2,5 χρόνια για τον Βαγγέλη που αν και όχι 100% έτοιμος έκανε μια κατάθεση ψυχής και έβγαλε το γνωστό του πάθος με μερικές πολύ σωστές τοποθετήσεις.

ΚΥΡΓΙΑΣ: Σε μια θέση που δεν την ξέρει, αυτή του δεξιού μπακ, ανταποκρίθηκε επαρκώς σε γενικές γραμμές. Απέφυγε τις φιοριτούρες και αρκέστηκε στο να απομακρύνει την μπάλα από τον χώρο ευθύνης του.

ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ: Επαιξε για περίπου ένα ημίχρονο πριν τραυματιστεί και αντικατασταθεί και ήταν θετικός στο διάστημα που ο Παναιτωλικός δεν δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του ΑΡΗ.

ΠΟΥΛΙΔΟ: Επαιξε αμυντικό χαφ και δεν εκτέθηκε. Ήταν ψύχραιμος, κράτησε τον χώρο του και έπαιξε με εμπειρία.

ΓΙΑΝΝΊΤΣΗΣ: Σπουδαίο ματς από τον Γιαννίτση που ήταν σχεδόν αλάνθαστος συνεχίζοντας το σερί των καλών εμφανίσεών του. Σωτήρια η επέμβασή του στο σουτ του Θεοδωρίδη.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Προσπάθησε και αυτός πολύ στο διάστημα που έπαιξε, έτρεξε και βοήθησε κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΤΣΙΑΡΑΣ: Πολύ θετικό το ντεμπούτο του Λαρισαίου χαφ. Αμέτρητα χιλιόμετρα, πολύ πάθος, τσαμπουκάς και τρεξίματα που τα έχει ανάγκη ο ΑΡΗΣ. Φαίνεται εργαλείο που θα βοηθήσει.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Σε ρόλο αριστερού εξτρέμ δεν τον βοήθησε το ματς να βγάλει προσπάθειες στην επίθεση. Βοήθησε τον Βαγγέλη στην άμυνα και προσπάθησε να κλείσει τους χώρους από την πλευρά του.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Δεν του βγήκε το ματς, αφού ο ΑΡΗΣ ήταν μονίμως στο μισό, προς τα πίσω, γήπεδο. Αν η πάσα του Μανιά στο 38΄ήταν καλύτερη θα έκανε πάλι τη ζημιά. Με ξεχνάμε ότι αγωνίστηκε προερχόμενος από ίωση.

ΜΑΝΙΑΣ: Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και τον Μανιά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν φάνηκε αλλά στο πρώτο ήταν μέσα στις δυο ευκαιρίες που είχε ο ΑΡΗΣ.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: Σε ρόλο στόπερ στη θέση του Μπουγαίδη, έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, διώχνοντας αρκετές μπάλες, έχοντας ψυχραιμάι κα καθαρό μυαλό παρότι του λείπουν παιχνίδια.

ΣΟΥΝΑΣ: Μπήκε στο τέλος για να στηρίξει τον Μανιά και πάλεψε και αυτός όσο μπορούσε.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: Μπήκε στις καθυστερήσεις, σχεδόν δεν ακούμπησε την μπάλα

Προτεινόμενα Άρθρα