«Νίκη με οποιονδήποτε τρόπο»

από Haris Mol

Το ό,τι ο ΑΡΗΣ χρειάζεται μόνο τους τρεις βαθμούς σήμερα κόντρα στον Πανιώνιο είναι το αυτονόητο, το οποίο τονίζουν οι άνθρωποί του σε δημόσιες τοποθετήσεις.

Ο προπονητής της Κ20, Νίκος Πασιαλής, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης είπε χαρακτηριστικά: «Ένα αποτέλεσμα υπάρχει σήμερα για τον ΑΡΗ και πρέπει να έρθει με οποιονδήποτε τρόπο. Εύκολα ή δύσκολα ο ΑΡΗΣ πρέπει να κερδίσει. Δεν έχει σημασία ποιος θα αγωνιστεί. Το ματς είναι χωρίς γυρισμό, το θέλουμε περισσότερο από τον αντίπαλο και όποιος παίξει ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όσοι παίξουν πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη».

Για την απουσία του Νταβίντ Αγκάνθο από την αρχική ενδεκάδα, ο Έλληνας προπονητής είπε: «Ο προπονητής ξέρει καλύτερα. Ίσως παίζοντας λιγότερη ώρα, ερχόμενος από τον πάγκο να βοηθήσει περισσότερο. Το κακό είναι ότι τόσο ο Αγκάνθο όσο και άλλοι παίκτες, όπως ο Πουλίδο και ο Τάτος που πέρσι βοήθησαν αρκετά φέτος είναι αρκετά κατώτεροι και είναι ένας από τους λόγους που η ομάδα βρίσκεται εδώ που βρίσκεται».

Προτεινόμενα Άρθρα