"Πανθηρώνιες" αστειότητες για διαιτησία

από Haris Mol

Xάθηκε το μέτρο από τους Νεοσμυρνιώτες

Μετά από κάθε ήττα, υπάρχει εκνευρισμός, αλλά είναι στιγμές, που η κατάσταση ξεφεύγει. Οπως, δηλαδή, στην περίπτωση του Πανιωνίου, οι οποίοι τα “έχουν” με τις αποφάσεις του διαιτητή Τοπούζη.

Οι… πανθηρώνιες αστειότητες ξεπέρασαν τα όρια της λογικής, καθώς αντιμετώπισαν μια ομάδα (τον ΑΡΗ), η οποία έχει στερηθεί πάνω από 10 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, εξαιτίας… λαθών.

Στο παιχνίδι της Δευτέρας και -ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- ο Πανιώνιος είχε αντιμετώπισε σαν να έπαιζε στη Ν. Σμύρνη, καθώς οι αποφάσεις ήταν με το μέρος των παικτών του Παναγόπουλου, ο οποίος -με τη σειρά του- έκανε… ιστορικές δηλώσεις.

Μάλλον, δεν είδαν πως στο 71`, ο Γιάννου πάει με τη σκαριά προς το γόνατο του Τσιάρα, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε ούτε καν κάρτα. Οσον αφορά το χέρι του Γιαννίτση είναι ακούσιο, ενώ στη φάση του Τάτου με το Λαμπρόπουλο, η κάμερα δεν δείχνει, ξεκάθαρα, εάν “βρίσκει” τον παίκτη του Πανιωνίου, τη στιγμή που κάνει κίνηση προς το μέρος του.

Στην εν λόγω φάση, ο Τοπούζης έχει γυρισμένη την πλάτη και, βέβαια, δεν έχει οπτική επαφή. Βεβαια δεν ειδαν και την στατιστικη. 28 φαουλ υπερ του Πανιωνιου,18 υπερ του ΑΡΗ. Μαλλον τους ξεφυγε το στατιστικο…

Προτεινόμενα Άρθρα