"Το θέλαμε πιο πολύ και φάνηκε μέσα στο γήπεδο"

από Haris Mol

Ο νεαρός στόπερ για τη νίκη επί του Πανιωνίου, τον αγώνα με τη Βέροια και τη δική του καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα

Στο ότι ο ΑΡΗΣ ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι από τον Πανιώνιο έδωσε έμφαση ο Μιχάλης Γιαννίτσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”.

Ο νεαρός αμυντικός, που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της ομάδας τον τελευταίο μήνα, μίλησε για τη νίκη επί των “κυανέρυθρων”, τη συνέχεια της ομάδας αλλά και για τον ίδιο.

Αναλυτικά η συνέντευξη του: 

Για την πολύ καλή του απόδοση στα τελευταία παιχνίδια: “Ποτέ μου δεν μου άρεσε να γκρινιάζω και απλά περίμενα μια ευκαιρία. Εγώ θέλω να βοηθήσω και τίποτε άλλο”.

Για το φετινό πρόβλημα του ΑΡΗ στην άμυνα και αν έχει βελτιωθεί: “Είναι ξεκάθαρο ότι έχει βελτιωθεί, αλλά δεν ευθυνόταν 100% στα πρόσωπα. Απλώς τώρα η ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να κρατάει το μηδέν, ενώ πλέον υπάρχει και χημεία πίσω. Εγώ για παράδειγμα με τον “Μπουγαΐδη έχουμε παίξει μαζί στη δεύτερη ομάδα. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον καιπως να βοηθηθούμε”.

Για τον Κρίστι Βανγκέλι: “Έχει την εμπειρία για να καθοδηγήσει την άμυνα και να διαχειριστεί τις καταστάσεις. Είναι πιο εύκολο για αυτόν”.

Για τη θέληση που έδειξαν: “Δείξαμε οτι το θέλαμε πιο πολύ από τον Πανιώνιο. Φάνηκε μέσα στο γήπεδο και ευτυχώς πήραμε το τρίποντο”.

Για το τι είπαν στα αποδυτήρια χτες: “Να έχουμε χαμηλά το κεφάλι, να κερδίσουμε τη Βέροια και συνεχίζουμε”.

Για την παρουσία του κόσμου στο χτεσινό παιχνίδι: “Νιώθαμε οτι παίζουν μαζί μας και δίνουν και αυτοί τα πάντα”.

Για την εμπειρία του όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΡΗ: “Προσπαθώ να κρατήσω μόνο τα καλά. Αν μου παρουσιαστεί κάτι ανάλογο στο μέλλον, θα έχω μία σχετική εμπειρία. Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς. Και φέτος που η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για μένα, δεν το έβαλα κάτω”.

Για την ατομική δουλειά που έχει κάνει με τον γυμναστή της ομάδας, Γιάννη Γιώρη: “Ο Γιάννης με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Τώρα όμως τι να πω; Ότι πριν δύο μήνες δεν έπαιζα στα διπλά; Έπρεπε και εγώ να κάνω κάτι”.

Για τον αγώνα με τη Βέροια: “Πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε, και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στο παιχνίδι με τη Βέροια”.

Για τον Σούλη Παπαδόπουλο: “Προσπαθεί να μας ψτιάξει την ψυχολογία. Τακτικά όλα πηγαίνουν ρολόι και όλα τα παιδιά δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους”.

Προτεινόμενα Άρθρα