Προσοχή στην προβοκάτσια

από Haris Mol

Αριθμητικά δεν θα είναι πολλοί, ωστόσο η παρουσία αυτών που θα έρθουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή να υποστηρίξουν τη Βέροια ενδεχομένως εγκυμονεί κινδύνους.

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής εισιτηρίων και με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ στον πρώτο γύρο πήρε επίσημα εισιτήρια για το ματς στη Βέροια, θα δώσει τώρα με τη σειρά του στην ομάδα της Ημαθίας για το παιχνίδι της Κυριακής.

Αριθμητικά δεν μιλάμε φυσικά για πολλά πράγματα, ωστόσο επειδή κανείς δεν γνωρίζει σε ποια χέρια θα καταλήξουν αυτά τα εισιτήρια και ποιοι θα βρεθούν στη θύρα 4 του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να υποστηρίξουν τη Βέροια χρειάζεται τεράστια προσοχή από τους οπαδούς του ΑΡΗ.

Χρειάζεται προσοχή τόσο στο ενδεχόμενο πρόκλησης από τους αντιπάλους όσο και στο ενδεχόμενο προβοκάτσιας. Διπλή προσοχή λοιπόν απαιτείται από τους οπαδούς του ΑΡΗ, που αναμένεται να κατακλύσουν το «Κλεάνθης Βικελίδης» αλλά θα πρέπει να έχουν το νου τους τόσο στους αντιπάλους οπαδούς όσο και στον… διπλανό τους.

Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και σίγουρα γνωρίζει πώς πρέπει να αντιδράσει σε τέτοιες περιπτώσεις. Το ίδιο λοιπόν θα κάνει και την Κυριακή, για να δώσει ώθηση στην ομάδα να φτάσει στη νίκη και παράλληλα να την προστατέψει από… κακοτοπιές.

Προτεινόμενα Άρθρα