"Γιώργο, είμαστε μαζί σου"

από Haris Mol

Ο Γιώργος δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή και -σίγουρα- σκέφτεται και την ομάδα του, η οποία προσπαθεί να μείνει στην κατηγορία

Οι παίκτες του ΑΡΗ, εδώ και καιρό, δίνουν “μάχη” -εντός αγωνιστικών χώρων- προκειμένου να “κρατήσουν” την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, αλλά τις ίδιες στιγμές ένας οπαδός δίνει ακόμα μεγαλύτερη μάχη, για την ίδια του τη ζωή.

Πρόκειται για τον Γιώργο, ο οποίος λίγες μέρες πριν υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση, επισκέφθηκε την προπόνηση της ομάδας (παραμονές του αγώνα με την Ξάνθη), ζητώντας από τους παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου τη νίκη. Τότε, δεν τα κατάφεραν να του την αφιερώσουν, αλλά κάτι τέτοιο έγινε τη Δευτέρα.

Ο Νίκος Τσουμάνης, εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, κατευθύνθηκε σε μια από τις κάμερες του συνδρομητικού καναλιού, σήκωσε τη φανέλα του, στέλνοντας μήνυμα στήριξης στον οπαδό του ΑΡΗ.

“Γιώργο, είμαστε μαζί σου”, έγραψε ο μπακ των “κίτρινων”, δείχνοντας πως, τόσο ο ίδιος, όσο και το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν ξέχασαν να του αφιερώσουν την πρώτη εντός έδρας νίκη…

Προτεινόμενα Άρθρα