«Ποτέ δεν πίστεψα ότι… τελείωσε ο Άρης»

από AllAboutARIS

«Τεράστια ανάσα για εμάς»

Το παιχνίδι ήταν χωρίς… αύριο για τους «κίτρινους». Η νίκη μεταφραζόταν σε… ελπίδα για τη συνέχεια, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, σχεδόν τους καταδίκαζε στον τρίτο υποβιβασμό της ιστορίας τους. Έστω κι αν το παιχνίδι ήταν άκρως επεισοδιακό, έστω και με το «φτωχό» 1-0, έστω και με… την ψυχή στο στόμα, οι Θεσσαλονικείς πήραν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο ντέρμπι παραμονής με τον Πανιώνιο και πλέον ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία.

Ο Σωκράτης Διούδης αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους αυτής της ομάδας από την αρχή της σεζόν, έχει λείψει μόλις σε δύο από τα 24 ματς του Άρη στη Σούπερ Λιγκ και με δηλώσεις του στο Gazzetta.gr τονίζει ότι ποτέ δεν πίστεψε ο ίδιος πως η ομάδα του είχε… τελειώσει από το πρωτάθλημα. Ούτε καν μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, όπου επικρατούσε η πλήρης απογοήτευση στους «κίτρινους» μετά το τέλος του αγώνα, με τον ίδιο πάντως να μη βρίσκεται σε αυτό το ματς (ήταν τιμωρημένος).

Σωκράτη μεγάλη νίκη για τον Άρη και η ομάδα πλέον ελπίζει…

«Ήταν ένας τελικός για μας, μία νίκη που μας δίνει τεράστια ανάσα για τη συνέχεια. Ξέραμε ότι το μόνο που είχε σημασία ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών. Έστω και με μισό μηδέν, αυτό βέβαια ισχύει και για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν. Το θέλαμε όσο τίποτα, βγάλαμε και πάλι τεράστιο πάθος και καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, με τη βοήθεια βέβαια και του κόσμου. Ήταν μοναδική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, είναι απίστευτη η ώθηση που μας δίνουν οι οπαδοί μας και το έκαναν για μία ακόμα φορά».

Ήταν πάντως αρκετά επεισοδιακό ματς, έδειχνε να ξεφεύγει η κατάσταση σε κάποιο σημείο…

«Εντάξει, υπήρξαν αρκετά νεύρα, αλλά δεν θα `θελα να σχολιάσω κάτι επ` αυτού. Το μόνο που με απασχολεί είναι το καθαρά αγωνιστικό μέρος, δεν πρέπει οι παίκτες να ασχολούνται με τα υπόλοιπα».

Προτεινόμενα Άρθρα