«Θέλω να επιστρέψω»

από Haris Mol

Την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΑΡΗ εξέφρασε ο Νούνο Κοέλιο σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

Ο Νούνο Κοέλιο αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα της Αρούκα αλλά πολύ ευχαρίστως θα την άφηνε για να έρθει ξανά στον ΑΡΗ. Ο Πορτογάλος μέσος σε δηλώσεις του στον «Αρένα» τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει στον ΑΡΗ αλλά εξαρτάται από τους «κίτρινους».

«Το σκέφτομαι πάρα πολύ έντονα αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά και από κάποιους ανθρώπους του ΑΡΗ. Μιλάω αρκετές φορές και με τον Πουλίδο αλλά και με τον Αγκάνθο. Μου έχουν πει ότι η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά θέλουν πολύ να αλλάξουν τα πράγματα και να σωθεί η ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Κοέλιο είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον κόσμο του ΑΡΗ αλλά και τη ζωή στην Ελλάδα. «Μου άρεσε πάρα πολύ η ζωή στην Ελλάδα, έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τον ΑΡΗ, ο κόσμος ήταν φοβερός και είναι οι καλύτεροι οπαδοί που είχα ποτέ. Πραγματικά ήταν από τα καλύτερα μου χρόνια ,το πέρασμα μου από την Ελλάδα».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι παρακολουθεί την πορεία του ΑΡΗ, αν και δεν έχει τη δυνατότητα να βλέπει τα παιχνίδια: «Είναι αρκετό δύσκολο να δεις τα παιχνίδια του ΑΡΗ στην Πορτογαλία αλλά πάντα κοιτάω τα αποτελέσματα, εύχομαι και ελπίζω να φύγει γρήγορα από αυτήν την άσχημη θέση που βρίσκεται».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στους οπαδούς των «κίτρινων» λέγοντας: «Θέλω να τους πω να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα γιατί βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, και πρέπει να είναι μαζί της μέχρι το τέλος για να καταφέρει να σωθεί».

Προτεινόμενα Άρθρα