Επίσκεψη… αστραπή από τον Γιώργο

από AllAboutARIS

Ο φίλαθλος του ΑΡΗ συνομίλησε, γρήγορα, με κάποιους από τους παίκτες του ΑΡΗ, την ίδια ώρα που ο Νίκος Τσουμάνης του αφιέρωνε τη νίκη με τον Πανιώνιο.

“Ξαφνική” επίσκεψη, την ώρα που βρίσκονταν στα αποδυτήρια, δέχθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ, οι παίκτες του ΑΡΗ. Το πρόσωπο, το οποίο τους συνάντησε ήταν γνώριμο, από το πολύ πρόσφατο παρελθόν και η χαρά που πήραν ήταν (και πάλι) μεγάλη.

Ο Γιώργος, λοιπόν, ο οποίος προ μερικών εβδομάδων βρέθηκε στο Ν. Ρύσιο, μιλώντας στην “ψυχή” των παικτών, μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τον Πανιώνιο, βρέθηκε στα “κιτρινόμαυρα” αποδυτήρια και συνομίλησε με οριμένους από τους παίκτες του ΑΡΗ, ζητώντας τους ανάλογη συνέχεια.

Βέβαια, η λεπτομέρεια στην όλη υπόθεση είναι πως ο Γιώργος κινήθηκε, αστραπιαία, δεν έμεινε για αρκετή ώρα μαζί τους και, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ακόμα και οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι τον αναζήτησαν, δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον ρωτήσουν λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του.

Η διακριτικότητα του φίλου του ΑΡΗ είναι τέτοια και, όπως λένε πρόσωπα κοντά στην ομάδα, “το μόνο που θέλει είναι να δει τον ΑΡΗ να νικά και να μένει στην κατηγορία. Δεν ζητά ούτε δημοσιότητα, ούτε να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του”.

Προτεινόμενα Άρθρα