Οπως στον πρώτο γύρο

από Haris Mol

Οι νίκες για τον ΑΡΗ έρχονται με το σταγονόμετρο την τελευταία διετία και κατά συνέπεια ακόμα πιο σπάνιο είναι αυτό που θέλει να πετύχει την Κυριακή, το σερί των δύο νικών.

Ο ΑΡΗΣ στοχεύει την Κυριακή στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, που θα του δώσει τη δυνατότητα να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της Σούπερ Λιγκ και να βάλει από κάτω του την προσεχή του αντίπαλο, τη Βέροια.

Το να πετύχει ο ΑΡΗΣ δεύτερη συνεχόμενη νίκη είναι κάτι που έχει συμβεί μόλις δύο φορές στις τελευταίες δύο σεζόν. Η πιο πρόσφατη ήταν φυσικά στον πρώτο γύρο και στα αντίστοιχα παιχνίδια με Πανιώνιο και Βέροια, εκτός έδρας, στα οποία οι «κίτρινοι» πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες.

Σερί δύο νικών ο ΑΡΗΣ πέτυχε πέρσι στις τελευταίες αγωνιστικές, όταν έκανε την ύστατη προσπάθεια να πετύχει τη παραμονή. Τότε οι «κίτρινοι» είχαν νικήσει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 1-0 και στη Θεσσαλονίκη τον Αστέρα Τρίπολης με 5-1.

Ένα ακόμα σερί πέτυχε μέσα στην ίδια σεζόν κερδίζοντας ένα ματς κυπέλλου με την Καλλιθέα (2-1) και εν συνεχεία ένα παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο (επίσης 2-1).

Προτεινόμενα Άρθρα