Οταν δεν περνούσε η Σίτι… (pics&vids)

από AllAboutARIS

Σαν σήμερα πριν από τρία χρόνια ο ΑΡΗΣ δεν επέτρεψε ούτε στη Μάντσεστερ Σίτι να φύγει νικήτρια από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Η σύγκριση με το σήμερα προκαλεί θλίψη.

Μόλις πριν από τρία χρόνια σαν σήμερα ο ΑΡΗΣ υποδεχόταν τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «32» του Europa League. Το «κάστρο» των «κίτρινων» παρέμενε απόρθητο παρά κόντρα στους πολυδιαφημισμένους και πανάκριβους αστέρες της αγγλικής ομάδας.

Η σύγκριση με το σήμερα βέβαια προκαλεί θλίψη, αφού ειδικά φέτος από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και ποιος δεν έχει περάσει νικηφόρα. Το θετικό βέβαια είναι ότι αυτό το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει και μένει να επιβεβαιωθεί αύριο αν επιτέλους ο ΑΡΗΣ θα εκμεταλλευτεί την έδρα του. Το μόνο που συνδέει τις δύο ομάδες από το έμψυχο δυναμικό είναι ο Χρήστος Βανγκέλι, που είχε παίξει βασικός σε εκείνο το ματς.

Όσο για την επέτειο του αγώνα με τη Σίτι, σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε ότι στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» είδαμε τον Τέβες, τον Ντζέκο, τον Ράιτ-Φίλιπς, τον Μπαλοτέλι, τον Σίλβα, τον Γιάγια Τουρέ, κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Αντιθέτως δεν είδαμε τον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει την αποστολή, επειδή δεν θα ήταν στην αρχική ενδεκάδα, που είχε ανακοινώσει λίγο πριν το ματς ο τότε προπονητής του ΑΡΗ, Γιάννης Μιχαλήτσος.

Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν οι εξής:

ΑΡΗΣ (Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο Γκιάρο, Πρίττας, Φατί, Σακάτα, Τόχα, Νέτο (88` Καστίγιο), Μπομπαντίγια (71` Τσέζαρεκ)

Μάντσεστερ Σίτι (Μαντσίνι): Χαρτ, Ρίτσαρντς, Ράιτ-Φίλιπς (77` Μπαλοτέλι), Ντζέκο (84` Σαμπαλέτα), Κολάροβ, Μπόατενγκ, Μπάρι, Σίλβα, Κολό Τουρέ, Τέβες, Γιαγιά Τουρέ
Δείτε στο YellowTV φωτογραφίες και βίντεο από εκείνη την ιστορική βραδιά.

Προτεινόμενα Άρθρα